2777
2789
عنوان

چه سوره ای واسه افسردگی واضطراب خوبه

| مشاهده متن کامل بحث + 1105 بازدید | 55 پست
من هرراهی رفتم عزیزم قرآن همه نوعش خوب وعالی هست نجاتت میده به بزرگی خدا نورآرامش خدا بتابه بدلت♥

قربونت عزیزم 😘😘

جایی دورتر از خودم ایستاده ام به تماشای کسی که به جای من زندگی میکند چه بی‌رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی:)🌱80/10/22

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چه حرفاااا😅 برو دکتر دارو بخور خوب میشی. من چند ماهه دارو میخورم عالیم

دوسال بیشتر خوردم هیچی نشد قران خوندن بهم آرامش میده☺️

جایی دورتر از خودم ایستاده ام به تماشای کسی که به جای من زندگی میکند چه بی‌رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی:)🌱80/10/22
با التماس قلب خوندم ولی نشد😔

حتما به صلاحت نبوده گلم😢😢 

یکی از چیزای قشنگی ام که موقه دعا خوندن میشه گفت چون خدا قدرتمنده و توانایی انجام هرکاریو داره دعا کن صلاحتو تو اون راه یعنی براورده شدن حاجتت قرار بده اینم خیلی تاثیر داره...

برای مدل رنگ مو اگه دوست داشتید بشید بهم درخواست بدید تهران

واسه آرامش و سلامتی بچه ام محتاج دعاتونم

اللهم صل علی محمد و آل محمد ❤️

نماز استغاثه به حضرت زهرا بگو آرامش رو بهم برگردون

سخته یا زیاده؟

🥰نماز شب نمیخونم که ولی سره قران دعات میکنم

🙏 ممنونم ان شاالله حاحت روا بشی

دوست عزیز برای حاجتم صلوات میفرستی😍پسر یکی یدونه ی من حضرت زینب نگهدارت👪بعد از دوسال کاربریم برگشت 😍😍😍😍الان دیگه دوتا پسر خوشگل وشیطون دارم ..خدای مهربونم خودت مواظب بچه هام و همسرم باش🙏🙏🙏هرکی امضامومیخونه اگه دلش خواست برام دعا کنه گرفتاریام حل بشه لایک‌کنه منم صلوات می‌فرستم براش🍀

من به شخصه با  آیت الکرسی و آیه الابذکرالله تطمئن الغلوب  آروم میشم. لاحول و لا قوه .. ...

☺️☺️

حتما به صلاحت نبوده گلم😢😢  یکی از چیزای قشنگی ام که موقه دعا خوندن میشه گفت چون خدا قدرتمنده ...

چی بگم کلش حداقل دلیل ب صلاح نبودن بهم نشون میداد 

همه چی خوب میشه تلاش کن