2777
2789

این چندمین نامه ای است که برای خود مینویسم. نمیدانم چگونه آغازش کنم . از دلتنگی ها بنویسم یا از گرفتاری ها ؛یا حتی از خنده های این روزها . 

منِ عزیزم! میدانم باز هم از تو غافل شدم . درگیر تمام دلتنگی ها ، گرفتاری ها ، و خنده های بی معنی این روز ها بوده ام . یادم رفته بود تو را . 

میدانم دلت باز هم گرفته است ؛ از همه چی وهمه کس . 

و گاهی دلت برای خودت تنگ میشود . برای خودِ خودت . برای حرف هایی که بی هیچ مخاطبی بیان شود و کسی به دلش نگیرد . برای عاشقانه هایی که بدون نگرانی از ویروس احساس کنی . برای جمع های خانوادگی بدون آنکه دعوایی انتظارش را بکشد . دلت برای تنهایی هایت هم تنگ شده است . کسی نباشد ؛ تنها تو باشی و قلم و کاغذ . 

منِ عزیزم ! میدانم باید فراموشی را به تو بیاموزم . که فراموش کنی حرف های پست آدم ها را ، حتی میخواهم عاشقانه های اشتباه را هم فراموش کنی . اشتباه هایت را فراموش کنی و برای تجربه آنها شرمسار نباشی . 

جایی خوانده بودم نوشته بود که اشتباه به آدم ها درس و تجربه میدهد ؛ تو نیز آنها را تجربه بدان . برای شکست های زندگی ات ناراحت نباش آنها تو را قوی کرده اند تا بتوانی به اینجا برسی . میدانم هنوز هم میتوانی شکست بخوری ولی هیچگاه برای آن گریه نکن .چشمانت خیلی وقت است توان گریه ندارد و میدانم دیگر قلبت نباید شکسته شود . هرچه باشد بعد از آن همه شکست و قبول بار سنگین حرف های مردم و گریه هایی که به تو امان نمیدهند ، باید آن منِ قوی سرزنده باشد . 

منِ عزیزم! به تو افتخار میکنم . تو از تمام دختر هایی که میشناسم قوی تر هستی .شکست خورده ای آری ، زخمی شده ای ، گریه هایت تا صبح باریده است ولی هنوز هم میخندی . 

منو تو جز هم پناهی نداریم . من همیشه تو را یاد میکنم ؛ نه فراموشت نکرده ام ولی این آدم ها من را از تو دور کرده بودند . 

ولی من توام . میدانم که هر چه که باشد، شکست یا پیروزی، شادی یا غم، سکوت یا سخن ، هر چه که باشد دوستت دارم . بیشتر از همه چیز و همه کس . تو بهترین خواهی شد و برای این لحظه هایت اشک شوق خواهی ریخت . آن روز تمام آدم ها را میبخشی و بدی ها را فراموش میکنی . 

اما تو خوب باش ، خوب بمان. 

من عاشقتم هست همانگونه که هستی.

خدایا، خودمو به تو سپردم....   🌱به کوری دو چشم دشمنانش فقط حیدر امیرالمؤمنین است❤️🌱

عزیزم بیا تو این تایپیکت بزارم

تنها که شدی صدایش بزن                                                     او حسین است                                                                            می داند تک و تنها شدن یعنی چه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیدی ؟ واقعا سنم زیاد میزنه؟

تنها که شدی صدایش بزن                                                     او حسین است                                                                            می داند تک و تنها شدن یعنی چه

یادمه شما رو 😍 من اونباری بهتون گفتم بهتون میخوره ۲۹ یا ۳۰ باشین 

بعد گفتم مهربونی  یه غم داری که پایان پیدا میکنه یه امید هستش تو چهره ات سنگ صبوری یادمه تموم اینا رو 

اون موقع هم گفتم به نظرم خیلیم خوشگلین واقعا این چهره بدون فی.لتر و آرایش شما هستش و هیچ ایرادی داخلش نیستش همه چی منظم تازه فیس استخونی اروپایی هم داری بخدا خیلی خوشگلی 

خدایا، خودمو به تو سپردم....   🌱به کوری دو چشم دشمنانش فقط حیدر امیرالمؤمنین است❤️🌱
یادمه شما رو 😍 من اونباری بهتون گفتم بهتون میخوره ۲۹ یا ۳۰ باشین  بعد گفتم مهربونی  یه غ ...

واقعا میگی ؟ خیلی افسرده شدم همش فک میکنم ۴۰ به بالا میزنم از اون روز همش دارم ماسک خیار و ماست میزنم آب زیاد میخورم مرسی از تعریفت عزیزم خیلی مهربونی ❤❤

ن بخدا نمیزنه اصلا 

قربونت برم ممنون عزیزدلم 

واقعا میگی ؟ خیلی افسرده شدم همش فک میکنم ۴۰ به بالا میزنم از اون روز همش دارم ماسک خیار و ماست میزن ...

قربونت برم بجون آجیم راستش رو گفتم بهت 

ببین من اول خیلی حرص میخورم و اینا بابت چهره ام ولی یاد گرفتم اعتماد به نفس داشته باشم از همه چی مهم تر هستش بعد از وقتی اینطوری اعتماد به نفس بالایی دارم کلا خیلییی قیافه ام تغییر کرده. 

برای اینکه هم پوستت شاداب باشه خیلی خوب میکنی آب میخوره بعد صبح ها قبل صبحانه بخور دو لیوان آب تا سمموم بدن بزنه بیرونه بازجذب نشه بشه جوش.  لکه و اینا 

بعد اینکه هفته ای یه بار ماسک عسل و آب لیمو بزار به اندازه‌ی. ۱ ساعت به شدت پوستت رو لطیف و نرم و سفید و صاف میکنه خیلی عالی هستش انگار پوست نوزاد میشه صورتت 

قربونت برم بجون آجیم راستش رو گفتم بهت  ببین من اول خیلی حرص میخورم و اینا بابت چهره ام ولی یا ...

اره میخوام بیشتر برا خودمو پوستم وقت بزارم پوست هرچی شاداب تر سن کمتر نشون میده ممنون عزیزدلم

اره میخوام بیشتر برا خودمو پوستم وقت بزارم پوست هرچی شاداب تر سن کمتر نشون میده ممنون عزیزدلم

قربونت برم من

قربونت برم من

خدا نکنه عزیزدلم

@شاباله  

سلام خوبین وقت بخیر عزیزم ببخشی من چند بار ازتون سوال پرسیدم ولی شلوغ بود سرتون نشد جواب بدین اینجا گفتم تگ کنم بپرسم ببخشی 

میشه لطفا راجب الانم بگین و همینطور آینده ام 

و اینکه چ رشته ای قبول میشم امسال ؟ 

چند سالگی ازدواج میکنم و شوهرم چطور آدمی هستش ؟ 

در کل زندگیم قراره چطوری بشه 

ممنونم قربونت برم برات آیت الکرسی میخونم همیشه سلامت باشید و شاد

@شاباله     سلام خوبین وقت بخیر عزیزم ببخشی من چند بار ازتون سوال پرسیدم ولی شلوغ بود سر ...

@شاباله     لطفا لطفا آنلاین شدی عزیزم بگی بهم ها ممنونتم

@شاباله     سلام خوبین وقت بخیر عزیزم ببخشی من چند بار ازتون سوال پرسیدم ولی شلوغ بود سر ...

@شاباله‍ 

میشه لطفا عزیزم هر وقت آن شدین جوابمو بدین خدا خیرتون بده