2777
2789

تو عقدم تا الان خیلی نسبت به پیام ندادن و زنگ نزدن و بی توجه بودن شوهرم ناراحت بودم خیلی کارا هم کردم از حرف زدن و قهر کردن بگیر تا کوچیک کردن خودم و خواهش کردن ازش 

الان دو هفته ای میشه بی تفاوت شدم و میخوام به کاراش اهمیت ندم چنتا کتاب انگیزشی هم خوندم که خیلی کمک کرد 

ولی بازم نمیشه ناراحت نشد وقتی میبینم از یک هفته قبل با دوستاش برنامه داره و براش برنامه ریزی میکنه 

ولی به من که میرسه میگه حالا بزار برسه یه جا میریم اخرشم اون روز که میرسه خودمو در حالی میبینم که نشستم تو خونشون و حوصلم به شدت سر رفته هیچ حرف مشترکی هم با خانوادش ندارم اونم سرش تو گوشیه 

یا درحال سر به سر گذاشتن با خانوادشه جوری که حس میکنم وجود ندارم 

بدتر از اون اینه که اگه خودش وقت نداشته باشه میگه باید درک کنی و فلان  حالا چه واقعا سرکارش باشه یا با دوستاش باشه 

من بگم کار دارم شاکی و ناراحت میشه که من همین اخر هفته رو بیکارم 

خب من دوس ندارم برم خونشون به در و دیوار زل بزنم و اون سرش تو گوشی باشه 

میشه راهنماییم کنین چجوری درست کنم واقعا دیگه نمیتونم تحمل کنم 

هربار که درباره برنامه با دوستاش حرف میزد به شدت ناراحت میشدم و قهر میکردم 

دو روز پیش که بهم گفت قبل ماهه رمضون با دوستام برم یه سر بیرون دلم گرفت 

اخه هیچوقت برنامه برای دوتایی بیرون رفتنمون نمیریزه ولی دیگه ناراحتیمو بروز ندادم و تشویقش کردم 

خیلی حرف زدم ولی کسیو ندارم حرفامو بهش بگم ممنون میشم بخونید و راهنماییم کنین 

تایپیکای قبلیمم بخونین و نظر بدین ممنون میشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تاپیک‌هاتون رو خوندم. طبق مشاهدات و دانسته‌های من متاسفانه این رفتار از شخصیت‌، اصلاح ناپذیر است‌. بعد از ازدواج و حتی در شرایط مهم و حیاتی هم تغییر نمی‌کند.

خمر دنیا با خمار و گل به خار آمیختست ... نوش می‌خواهی هلا! گر پای داری نیش را

میدونم باید خودم یه کاری بکنم وگرنه درست نمیشه ولی نمیدونم چیکار کنم واقعا دارم اذیت میشم

دو تا کار میتونی بکنی یکی عادت کردن به چنین رفتاری 

دوم تغییر دادن اخلاق اون که بسیار سخته 

با عادت کردن و عدم واکنش هیستریک به رفتاراش رفته رفته براتون عادی خواهد شد مگر اینکه چنین شوهری باب میلت نباشه 

کرشمه ی تو شرابی به عاشقان پیمود                               که عشق بی خبر افتاد و عقل بی علم شد 
حق داری ناراحت باشی ما ازدواج میکنیم که اگه از آدما آسیب دیدیم تو ازدواج ترمیم بشه. هرچی بی توجهی د ...

یکی دو ماهه قبل حتی فکرشم نمیکردم بتونم نسبت بهش بی توجه بشم ولی هر چقدر به خودم بیشتر حق دادم توجه و توقعم ازش کمتر شد 

ولی خب نمیشه که همه چیزم بیخیال شد 

ممنون که خوندی و نظر دادی💙

دو تا کار میتونی بکنی یکی عادت کردن به چنین رفتاری  دوم تغییر دادن اخلاق اون که بسیار سخته&nbs ...

نمیتونم تحمل کنم میدونم که نمیتونم از طرفیم همه جا شنیدم که امید به تغییر اخلاقیات طرف مقابل نداشته باشین 

ولی من شوهرمه چاره ای ندارم و فکر کنم این از همه دردناک تره 

من کسی بودم که همیشه میگفتم زندگیم نمیخوام مثله اطرافیانم باشه میخوام همش سراسر عشق و توجه باشه میخوام مثه دوتا ادم عاقل و موفق باشیم ولی حالا همون زندگی ساده هم شده ارزو برام

اها ولی من امید دارم نمیتونم تموم ایندمو اینجوری زندگی  کنم ممنون که خوندی و نظر دادی💙

امیدوارم همونطور که دلخواهتون هست پیش بره. ولی اگر امکان بررسی و تامل کردن بیشتر در این رابطه دارید لطفا کوتاهی نکنید.

اگر رفتار ایشون در آینده تغییر نکند، دور از جون، دچار ضعف روح و اعصاب میشید.

خمر دنیا با خمار و گل به خار آمیختست ... نوش می‌خواهی هلا! گر پای داری نیش را

نمیتونم تحمل کنم میدونم که نمیتونم از طرفیم همه جا شنیدم که امید به تغییر اخلاقیات طرف مقابل نداشته ...

به جای طلب توجه و محبت سعی کنین خودتون منبع محبت باشین نتیجه غیر قابل باور هس   

کرشمه ی تو شرابی به عاشقان پیمود                               که عشق بی خبر افتاد و عقل بی علم شد 
امیدوارم همونطور که دلخواهتون هست پیش بره. ولی اگر امکان بررسی و تامل کردن بیشتر در این رابطه دارید ...

حتما تمام تلاشمو میکنم گرچه فک نکنم راهه برگشتی باشه 

ممنون ازت💙