taylan مدیر عضویت: 1401/08/29 تعداد پست: 1313 عنوان شده دلتون بخواد | مشاهده متن کامل بحث + 105 بازدید | 17 پست با یکی حرف بزنید اما هیشکی نباشهبخواین کسی بهتون توجه کنه و محبت کنه اما هیشکی نباشهتنهای تنها باشید و همه حرفاتون تو دلتون بمونههیشکی نباشه کنارتون باشه درکتون کنه کمکتون کنههعییی روزگارخسته امهمیشه و همه جا تنها بودمدیگه نمیکشم 1402/12/09 | 21:50 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
taylan مدیر استارتر عضویت: 1401/08/29 تعداد پست: 1313 میدونی وقتایی که ناراحت میشم مامانم همش میپرسه چته اما نمیتونم جواب شو بدم مجبورم تند برخورد کنم و ... خوب چرا اگر مامانت درکت میکنه و کنارته و راهنماییت میکنه باهاش حرف بزنمن مامانم فقط انتقاد میکنه و منو مقصر نشون میدهباعث شده نخوام با کسی حرف بزنم
dokhi_mohseni عضویت: 1402/10/22 تعداد پست: 3158 خوب چرا اگر مامانت درکت میکنه و کنارته و راهنماییت میکنه باهاش حرف بزن من مامانم فقط انتقاد میکنه و ... نمیخوام میدونم حرف زدن باهاش فقط حال شو بد میکنه کشش ندارم خوب بودنمو اثبات کنم ترجیح میدم برن تجربه کنن و برگردن 😏(تیکه های خاص)
نیوگارا عضویت: 1399/03/13 تعداد پست: 85352 خوب منم همینو میگم آدم از درون نابود میشه سرنوشت بعضیا اینهدست خودم نبود و الا حلش میکردم 💍♥ i said yes