2777
2789

اول اینکه بگم من اصلا تو سنی نیستم که بخوام اینارو بگم

ممکنه به خیلیاتون بر بخوره،خیلیا ناراحت بشید

اینو بگم قصد و نیت خاصی ندارم،فقط با توجه به چیزایی که تا الان دیدم لازم دونستم بگم

کسایی که میان اینجا تاپیک میزنن،کسایی هستن که تو زندگیشون تنهان،هیچکسو ندارن برای دردودل و گفتن رازاشون،اونا از دور دنیا فقط نی نی سایتیارو دارن 

دلشون گرمه به حرفاتون

با حرفای شما ممکنه یکی روحش اسیب ببینه،گناهکار توبه کنه،مریض شفا پیدا کنه،محتاج نیازش برطرف بشه،اونی که افسردس انگیزه بگیره،یه زن سیاست داشتنو یادبگیره و زندگیشو نجات بده و یه مادر شیوه درست مادری کردن رو یاد بگیره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازتون خواهش میکنم اگه زبونتون تنده،یا بلد نیستید چطوری حرفتونو بگید پس تو تاپیک بقیه شرکت نکنید

اینجا هممون به اندازه کافی درد و رنج داریم اینکه بخوایم زخم زبون شماروهم تحمل کنیم یکم برامون زیادیه

ممکنه با حرفاتون دل یکی بشکنه اینجوری وجدانتون راحته؟

خیلی وقتا دیدم طرف تاپیک میزنه همه حمله میکنید سمتش و هرچی که بخواید میگید بدون ذره ای فکر

حالا طرف اگه اشتباه کرده یا حق با اون نیست میتونید خیلی قشنگ تر راهنماییش کنید

و یچیز دیگه،از مجردای عزیز سایت که شامل خودمم میشه و کسایی که هنوز به بلوغ فکری نرسیدن خواهش میکنم به هیچ وجه تو تاپیک متاهلا شرکت نکنید،ماهایی که هنوز طعم زندگی متاهلی رو نچشیدیم و درکی ازش نداریم پس طبیعیه که بی تفاوت از کنارشون بگذریم خب؟

خانومایی هم که اعصاب ندارن و کنترلی رو حرفای زنندشون ندارن لطف کنن سکون کنن و فقط خواننده باشن

با تشکر🫡🤍

امیدوارم که ازین به بعد راحت تر باهم کنار بیایم،بوس به کله تک تکتون🥰

اها یچیز دیگه،اگه از دیزاین خونه،شام،و...هرچیزی که مربوط به سلیقه استارتر هست خوشتون نیومد محترمانه بیان کنید یا نظر ندید ولی خواهشا انقد وقیحانه نگید وای چقد زشته وای فلانه

و یچیز دیگه،از مجردای عزیز سایت که شامل خودمم میشه و کسایی که هنوز به بلوغ فکری نرسیدن خواهش میکنم ب ...

آفرین اینو خوب گفتی چند وقت پیش یه کاربر بود داشت یه سری حرفا رو در مورد زندگی متاهلی میزد بعد اینم بگم اصلا حرفاش درست نبود جالب تر از همش وقتی بهش گفتم حرف خودتو قبول داری می‌گفت نه چون متاهل نیستم 😂داشت به کسایی که متأهل بودن مشاوره غلط میداد 

https://s6.uupload.ir/files/img_۲۰۲۵۰۸۲۹_۰۰۱۸۱۴_vrpn.jpg