2777
2789
عنوان

امکان داره باردار باشم؟

139 بازدید | 17 پست

من از فروردین هرماه پریودم جلو میندازم گاهی پنج روز .سه روز و.. 

ماه قبل دهم پریود شدم

این ماه هفتم اسفند شبش خون دیدم من خونریزی پریودم همیشه خیلی زیاده قرص مفنامیک اسید میخورم تا کم بشه ولی این بار خیلی کم است و هی قطع میشه باز یکم میاد .

حالت تهوع دارم سرصبح و شبا 

از دیروز سوزش معده دارم 

انگار ببخشید آروغ دارم همش اینجوری میشم 

سردرد هم دارم

قبل از خونریزی ترشح زیاد داشتم و درد پریود .

کسی مثل من بوده؟؟

بهمن اولین ماه اقدام کردم .بچه اولم هماتوم داشتم .

خدایا شکرت . خدا جونم هرکس که امضامو میخونه حاجت روا بشه ان شا الله.خدایا شکرت خدایا شکرت  

شاید بارداری

خونریزی هم برا هماتوم میتونه باشه

من روزهای سختی رو گذروندم تا پای مرگ رفتم و برگشتم،هنوزم روزهای سختم تموم نشدن،برام دعا کنید،سلامتی میتونه معجزه زندگیم باشه

به نظرم نه 

پریود شدی 

فقط چون اقدام کردی مدل پریودت فرق کرده

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید بارداری خونریزی هم برا هماتوم میتونه باشه

نمی‌دونم بارداری قبلیم سوزش معده و حالت آروغ داشتم ولی خونریزی نداشتم 

خدایا شکرت . خدا جونم هرکس که امضامو میخونه حاجت روا بشه ان شا الله.خدایا شکرت خدایا شکرت  
سلام عزیزم خوبی عادله ام  تعلیق شدم باز

سلام وروجک چیکار میکنی هی تعلیق میشی

مامان شدی اینکارا چیه عزیزم 💋💋💋

دلتنگت بودم 

من روزهای سختی رو گذروندم تا پای مرگ رفتم و برگشتم،هنوزم روزهای سختم تموم نشدن،برام دعا کنید،سلامتی میتونه معجزه زندگیم باشه
به نظرم نه  پریود شدی  فقط چون اقدام کردی مدل پریودت فرق کرده

آها مرسی عزیزم. چون ترسیدم باردار باشم مشکلی باشه

شما چند وقت اقدام بودی من دو ماهه اقدامم ولی نشدم باردار دکتر گفت مشکلی نداری اقدام کن 

دوماه که زوده 

من چهارماه اقدام کردم تا باردار شدم 

اونم به خاطر اینکه ناامید شدم باردار شدم

ولی خب پوچ بود و سقط شد 

بعدش بلافاصله دوباره باردار شدم 

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

سلام وروجک چیکار میکنی هی تعلیق میشی مامان شدی اینکارا چیه عزیزم 💋💋💋 دلتنگت بودم 

۲۲بهمن پست سیاسی گذاشتم تعلیقم کردن 🥲

منم دلم تنگ شده بوده دنبالت میگشتم بهت خبربدم

خیلی بارداری پرخطری دارم 😞😞😞😞برام دعاکن 

۲۲بهمن پست سیاسی گذاشتم تعلیقم کردن 🥲 منم دلم تنگ شده بوده دنبالت میگشتم بهت خبربدم خیلی بارداری ...

حتما عریزم دعات میکنم

تو برام کار بزرگی کردی

میدونم خدا کمکت میکنه

شکی ندارم 

میام تو تاپیکت بگو بهم چی شد

بدون هیچ قرص و دارویی ؟ انشاالله بسلامتی عزیزم

اره بدون هیچی 

سلامت باشی 😘

پس منم ادامه بدم شاید باردار بشم میشه چند ماه نشدم یهو باردار بشم؟ خب اگه قرار باشه باردار بشم همو ...

اره بعد سه چهار ماه هم ممکنه بشی 

البته من دارو نخوردم ولی یه دوره ورزشی مجازی شرکت کردم که کلا مخصوص قبل بارداری بود و باعث شد تخمک گذاری کنم