2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه جالب گلم. من کلاس فرانسوی رفتم.مسلط هستم قصد مهاجرت دارین؟ صرف افعالش خیلیییی سخته

شما از کجا آموزش دیدین؟ آره برای دوره زبان خود فرانسه می‌خوام، ولی یکی از شرایطش اینه حداقل A2 داشته باشم💔

شما از کجا آموزش دیدین؟ آره برای دوره زبان خود فرانسه می‌خوام، ولی یکی از شرایطش اینه حداقل A2 داشته ...

من معلم خصوصی گرفتم.جلسه ای ۲۰۰تومن.چون یه شهر غرب کشورم.توی شهر ما کلاس تشکیل نمیشد.منم خصوصی رفتم. اول بگم که تلفظ ها در زبان فرانسه خیلیییبی مهمه.اولین گام تلفظ هست. و خیلییی استثنا داره.من خیلییی تلفظ ها رو میخوندم.مثلا en,an,و.....هرکدام یه جور صدا میدن.صدای آ تو دماغی،اُن تو دماغی

کلا ۵جلسه فقط تلفظ بود. بعدش صرف افعال سخت بود

من با سی دی و کتاب پیش میرفتم.الان باز میخوام برم ادامشو.

شما چه سطحی هستین؟تهرانین؟

من معلم خصوصی گرفتم.جلسه ای ۲۰۰تومن.چون یه شهر غرب کشورم.توی شهر ما کلاس تشکیل نمیشد.منم خصوصی رفتم. ...

در حد الفبا و جملات روزمره کمی یاد گرفتم ولی خیلی نیازه یک معلم بالا سرم باشه. یک موسسه مجازی به اسم تیکا هست نمی‌دونم اساتید زبان فرانسه‌شون خوبه یا نه. فعلاً کتاب Taxi رو گرفتم با ویدیو آموزشی می‌بینم. نه تهران نیستم گلم