2777
2789

من خودم ۲۱ سالمه همسرم ۲۳ 

۵ ماهه ازدواج کردیم

خودم ۳/۵ سال دیگه پیشنهادمه البته اگه طاقت بیارم چون نینی دوس دارم

کلن دوست دارم برنامه ریزی کنم

ازمایشا اینجور چیزارو چک کنم 

چوت فامیلیم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به سن نیست زن همکار من چهل و پنجسالگی یه دختر موطلایی چشم ابی سفییییید سالم زایید

و جاری سابقم بیست سالگی بچش مشکل داشت

شما که فامیلی حتما همه ازمایشا رو چک کن و بخدا توکل کن 

خودم از قصد در برخی از تاپیکها اطلاعات اشتباه دادم که شناخته نشم☝️با تشکر

شما زود ازدواج کردید حداقل ۷ سال 

البته به نظرم سن ازدواج برای دختر ۲۵ و حداقل ۵ سال بعددبچه 

البته این نظر شخصی من هست و قصد توهین ندارم

فردایی خواهد رسید که در آرزوهایم زندگی میکنم.درخواست ندید قبول نمیکنم
خیلی خیلی براتون زوده  به خودتون کارتون عشق و حال و تفریح و گردش و مسافرتتون برسید  کلی ...

دقیقنننن

برا همین میگم ۴ سال دیگههه

فک کن فامیل منو میبین میگن هنو نینی نیاوردییی 

پشمام میریزه 

دقیقنننن برا همین میگم ۴ سال دیگههه فک کن فامیل منو میبین میگن هنو نینی نیاوردییی  پشمام میر ...

اصلا اهمیت نده بهشون 

خیلی سن هردوتون کمه ...زود که ازدواج کردین زودم بچه دار بشید یعنی انگار هیچی از زندگی نفهمیدین 😅😅😅

شما زود ازدواج کردید حداقل ۷ سال  البته به نظرم سن ازدواج برای دختر ۲۵ و حداقل ۵ سال بعددبچه&n ...

زود زودم نبود ما ۷ سال بود همو میخواستیم 

و اللنم هیچ فرقی با دوس پسر دوس دخترا نداریم از بس پلیس گرفتتمون😂😂😂

اره خودمم ۳۰ به بعد دوس دارم ولی اطرافیانمو دیدم که واقعن حدصله بچرو ندارن و بچه منزوی میشه حس میکنم بالای ۲۴ بهتره البته بستگی به ادمشم داره