2777
2789

هر کسی که از ورژن فعلیش سختست و حس میکنه نیاز به تغییر داره اعلام کنه تا برای یه شروع خفن باهم انگیزه داشته باشیم😌❤️

چالش به این صورته که:

ش

رژیم غذایی خاصی را باید در برنامه خود قرار دهید. شما خودتان می‌توانید رژیم غذایی‌تان را انتخاب کنید، اما به خاطر داشته باشید که این رژیم باید برنامه‌ی غذایی ساختاریافته با هدف بهبود فیزیکی باشد. مصرف الکل یا وعده‌های غذایی خارج از رژیم برای شما مجاز نیست.

هرروز از خودتان عکس بگیرید تا تغییرات‌تان را نشان دهد.

روزانه دوبار به مدت ۴۵ دقیقه ورزش کنید، حداقل یکی از این ورزش‌ها در فضای باز انجام شود.

در طول روز باید ۴ لیتر آب بنوشید.

در طول روز ۱۰ صفحه از یک کتاب را بخوانید. کتاب داستان و رمان شامل این چالش نمی‌شود. در انتخاب کتاب‌ باید از کتاب‌هایی با موضوعات کاربردی استفاده کنید (شامل کتاب‌های صوتی نمی‌شود).

علاوه بر این، هیچ تغییری در برنامه مجاز نیست. هر روز تا زمانی که به خواب بروید زمان دارید تا تمامی مراحل چالش را انجام دهید. اگر هریک از کارهای روزانه خود را فراموش کنید یا انجام ندهید باید از روز اول دوباره چالش را شروع کنید.

✨✨✨

البته میتونید هدف های دیگه رو هم توی برنامتون جا بدین مثلااا خودم یه سری هدف های معنوی برای خودم چیدم و یه سری اهداف درسی که تصمیم دارم از فردا که شروع چالش هست خودمو برای نهاییا اماده کنم و ...شما میتونید هر هدف یا تغییری که بهش نیاز دارینو ثبت کنین و بترکونین🥰🥰🥰