2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی کمه 

عزیزی که امضامومیخونی میشه برای سلامتی و عاقبت بخیر شدن خودم و بچه‌هام و همسرم صلوات بفرستید ممنون میشم..منم برای شما صلوات میفرستم❤️❤️❤️❤️❤️

تاپیک عجیبی بود 

نه بخاطر درامد

نه بخاطر کم اوردن

بخاطر دنبال بچه پسر بودن توی اون شرایط

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

تنها چیزی که می دونم اینه که خانم نباید احساسی تصمیم می گرفت و یک بچه دیگه به خانواده اضافه می کرد همین. با دوبارع بچه دار شدنش پسرش برنمی گرده

عزیزان نی‌نی سایتی، من درحال حاضر خیلی به دعای شما احتیاج دارم ممنون می شم برام دعا کنید مشکلم حل بشه

ما هم این ماه قسطمون انقد زیاد بود با 4 میلیون سر کردیم🤦🏻‍♀️ سخت بود اما تموم شد خداروشکر 

چرا باورش انقد سخته؟

درد ما خستگی نیست، نشدنه.                                            سن بیو سن واقعیم نیست، 😒

تاپیک عجیبی بود  نه بخاطر درامد نه بخاطر کم اوردن بخاطر دنبال بچه پسر بودن توی اون شرایط

اره من متوجه نشدم واسه کی هست  

کلی کاربریمو و رمزو فرز زدم بیام نظرمو بدم.قبول نیست.

خدایا اینا شوخیه یا شوخیه  

اگر تونستم کمکی بهتون کنم،لطفا برای سلامتی امام زمان(عج)دعا کنید.
حالا بنظرتون ی نفر تنها با ۵ تومن میتونه ب آخر ماه برسونه؟؟

نمیدونم تو مغز من نمیگنجه.شاید بشه

اما تصور کن با اون هزینه فکر فرزند آوری هم باشی

بارداری خودش هزینه های زیادی داره

دکتر مکمل 

رژییییم غذاییی 

ازمایش

ایاب و ذهاب

وسایل بچه

اگر بچه شیر خشکی شد؟!

اگر تونستم کمکی بهتون کنم،لطفا برای سلامتی امام زمان(عج)دعا کنید.

متاسفانه خیلی از خونواده ها با همین مبالغ شایدم کمتر دارن نفس میکشن دیگه نگفتم دارن زندگی میکنن 

و مطمینا برا هیچکس هم مثل همین سایت قابل باور نیست 

ولی گفتم دیگه فقط نفس میاد و میره دیگه زندگی در کار نیست

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)