بچه ها من دیروز رفتم لباس بخرم کت لی کوتاه با شلوار لی برداشتم گفتم بعد برا زیرش شومیز سفید میخرم. شوهرم دودل بود اخرشم گفت انگار مناسب ادمی که دو تا بچه داره نیست و خیلی بچگونس این استایل و فقط شلوار لی خریدم. ۳۰ سالمم هست همیشه هم اسپرت میپوشم تیپای زنونه دوس ندارم. الان بنظرتون بچگونس کت لی با شومیز سفید برا من؟ بعد الان مد هست هنوز یا نه
بعد بنظرت استین کوتاه باشه زیدش استین شومیز بزنه بیرون ضایع میشه؟ یا باید شومیزمو بدون استین بگیرم
خدایا حسرت خاله شدن و به دل من نذار 💔دامن همه منتظرا رو سبز کن،خواهر منم جزوشون باشه....آمین یا رب العالمین 🤲پروردگارا دو تا پسرام نفسای منن،،،،مراقبشون باش👨❤️💋👨
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
عزیزم کاش برای بیرون شما که به خصوص مادر دوتا کوچولو خوشگلینو الگوشون، سنگین تر و پوشیده تر بپوشید ...
عزیزم خوشتیپی با لخت شدن فرق داره. الان لباسی که من میخوام بخرم هیچ ایرادی نداره. اتفاقا بچه ها از ما باید یاد بگیرن خوش تیپ باشن همیشه چه برا خونه چ برا بیرون