2777
2789
عنوان

کت لی کوتاه

| مشاهده متن کامل بحث + 1135 بازدید | 72 پست
بعد بنظرت استین کوتاه باشه زیدش استین شومیز بزنه بیرون ضایع میشه؟ یا باید شومیزمو بدون استین بگیرم

خدایا حسرت خاله شدن و به دل من نذار 💔دامن همه منتظرا رو سبز کن،خواهر منم جزوشون باشه....آمین یا رب العالمین 🤲پروردگارا دو تا پسرام نفسای منن،،،،مراقبشون باش👨‍❤️‍💋‍👨

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوبه که 😃 حالا بگو با دوتا زایمان چجوری خوش هیکل موندی

استخون بندیم رو فرمه وگرنه هیکلم بعد زایمانا که شکم و پهلو دراوردم 

فروش لباس کودک. 😍پارمیس کیدز😍

عزیزم کاش برای بیرون شما که به خصوص مادر دوتا کوچولو خوشگلینو الگوشون، سنگین تر و پوشیده تر بپوشید

ولی تو خونه برای دل خودتون و همسرتون بهترینها رو تن کنین

کاش تو همه ی انتخابامون اول از همه نظر خدا برامون مهم بود

و به حُکمش ایمان کامل داشتیم🌈🌈🌈

تویی تنها امیدم یا رب❤
عزیزم کاش برای بیرون شما که به خصوص مادر دوتا کوچولو خوشگلینو الگوشون، سنگین تر و پوشیده تر بپوشید ...

عزیزم خوشتیپی با لخت شدن فرق داره. الان لباسی که من میخوام بخرم هیچ ایرادی نداره.  اتفاقا بچه ها از ما باید یاد بگیرن خوش تیپ باشن همیشه چه برا خونه چ برا بیرون

عزیزم کاش برای بیرون شما که به خصوص مادر دوتا کوچولو خوشگلینو الگوشون، سنگین تر و پوشیده تر بپوشید ...

آزار جنسی تو ایرانم زیاده از ترس آبروشون برملا نمیکنن

من یه سری شلوار داداشمو پوشیدم با اینکه از من بلند تره شلوارش برام کوتاه بود  اول پا بودیم بعد ...

وای من فک کردم فقط منم شلوارای داداشمو میپوشم  

ماشالله 😍 من از مجردی از رون و باسن رنج میبرم😬😬 واسه همین هیچوقت لباس مد نظرم رو نتونستم بپوشم

شمام اگه استایل مناسب هیکلتو پیدا کنی قطعا میتونی تیپای دلخواهتو بزنی. مثلا من چادر اصلا نمیتونم بپوشم از پشت انگار یه مرد چهار شونه چادر سرش کرده