2777
2789

از وقتی بهم خیانت کردسرد شدم ازش 💔💔💔اما چون شرایط طلاقو ندارم موندم تو این خونه...حالا میخوام بهش بگم  هیچ وقت رابطه جنسی نداشته باشیم اونم هرکاری خواست بکنه بره با هر کی میخواد باشه و به هرزگیش ادامه بده...خسته شدم دیگه‌....ما هر ماه فقط یه بار رابطه داشتیم حالا اونم نباشه...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یپذیر که این اتفاق افتاده و تصمیم تو هست که تو این زندگی بمونی

نه به خاطر پول ‌‌. بچه . خانواده 

میدونم چقدر درد داره این موضوع خودم هم دیشب به شوهرم گفتم احساسی بهش ندارم و فقط نشست منو نگاه کرد  

الان با خودم فکر میکنم ۶ ماه پیش جدا میشدم میرفتم تهران بهتر بود 

اما هیچوقت دیر نیست آخر هفته دارم میرم 

فک کردی اینجوری حالت بهتر میشه؟

یه فرصت دوباره بهش بده نذار زندگیت خراب بشه می‌دونم چقدر برات سخته چه دردی و داری تحمل می‌کنی ولی برای زندگی باید جنگید

کابری خیلی قدیمی ام قبلی رو خودم ترکوندم که شناسایی نشم فک نکنید تازه عضو شدم با تشکر😁

چی بگم والا 

از نظر من ک این کارو نکن بیشتر سردی میاره شوهرتم بدتر میشع 

برید یه مرکز مشاوره راهنماییتون میکنه 

انقد زود جا نزن چرا باید شوهرتو دو دستی تقدیم دخترا کنی 

شوهرته عزیزم غریبه که نیست اگه بار اولش بوده عیب نداره ببخشش ولی مطمعن شو ک پشیمون شده بعدشم انقد بهش نزدیک شو محبت کن قید همه رو بزنه

چی بگم والا  از نظر من ک این کارو نکن بیشتر سردی میاره شوهرتم بدتر میشع  برید یه مرکز مش ...

چطوری عروس خانوم مشهدی......دیگ شدی عضو مشهدیااااا،❤️🌹

https://daigo.ir/secret/2452132653 درخواست دوستی ممنوع....من دیوونه ام یکهوودیدین فحش خواهر مادر دادم،😱🤫😝
فک کردی اینجوری حالت بهتر میشه؟ یه فرصت دوباره بهش بده نذار زندگیت خراب بشه می‌دونم چقدر برات سخته ...

اومدم ببخشمش اما نمیشه همش یادم میاد از اول ازدواجمون خیانت کرده حالم بد میشه همین دوهفته پیش بود زنگ زدم تصویری دیدم یه زنه رو دو نصفه شب سوارکرده بود به اسم مسافر زنه ماسک زده بود اخه کدوم زنی دو نصفه شب اسنپ میگیره؟؟شوهرم خیلی هرزه اس فکر میکنم عادت کرده اصلا بهش اعتماد ندارم میدونم بازم خیانت میکنه

گفتم ولی قبول نمیکنه اما من میخوام دیگه نزارم

چرا زندگیت رو دو دستی تقدیم یکی دیگ میکنی اگه میتونی ببرش مشاوره خوب و کاربلد اگرم نیومد خودت پکیج مردشناسی آقای طحان رو گوش بده خیلی کمک میکنه تا دیگ خیانت نکنه 

گفتم ولی قبول نمیکنه اما من میخوام دیگه نزارم

وا 

حالت خوبه؟ 

بچههم داری عزیزم؟

اول مدارکت رو نگه دار قرار نیس جدا بشی و بری .بمون و داغونش کن بگو چیزایی ازت دارم که نابودت میکنه بخوای ادامه بدی

پولاشو خرج کن چیزی بزن به نامت بگو تا چیزی به نامم نزدی حق رابطه نداری

من درکت میکنم هی روزگار

ببین بترسونش بگو هزار تا درد و مرض میگیریا

باید اول تست بدی بعد بیای با من ایدز و اچ پی وی

بمون شاد باش و فکر کن نیس حرفم باهاش نزن

فقط خرج کن و به خودت برس جدا بشی که اون زنهای هرزه بیان جات ؟

اومدم ببخشمش اما نمیشه همش یادم میاد از اول ازدواجمون خیانت کرده حالم بد میشه همین دوهفته پیش بود زن ...

حق داری

اصلا ممکنه هزارجوری بیماری ب تومنتقل کنه....

خدالعنتش کنه.....