2789

بچم ۷ ماهشه،شدیدا سرماخورده طوری که همش گریه می کنه،داروهاش ازیترومایسین و ایورامی که دو روزه میدم و هیچ تاثیری نداشته..

هلاک شد بچم همش در حال گریس...اگه داروی گیاهی که به بچتون دادین و تاثیر گذاشته ممنون میشم بگین.

التماس دعا دارم خانما...تو رو خدا دعا کنید بهتر شه و کارش به بیمارستان و بستری نرسه...

خدایاااا کمکم کن دارم کم میارم...

خدایا زندگیم ب تو میسپارم🫂💚🌱        خودت مراقب پدر و مادر و برادر و همسر و پسرم و فندق تو راهیمون باش❤میشه نگاهت هیچ وقت ازم نگیری🥺من بدون تو زود کم میارم                                                                                                                              فندق کوچولومون دو ماهه ک قدم رو چشامون گذاشته و زندگیمون و شیرین تر کرده❤خدایا هر کی در انتظار نی نی دلش و شاد کن و یدونه از این فندقا مهمون دلش کن🌹امین                                                                                       فندق کوچولومون ۵ ماهه شد😍با این که جوجه کوچولو قشنگ سرویسمون کرده😅😅 اما دارم تو قشنگ ترین روزای عمرم زندگی می کنم...و با تموم وجودم دلم میخواد زمان کند بگذره خدایا شکرت برای همه چی عااااااشقتم خدا

گل بابونه دم کن روزی نصف استکان اما در چند مرحله بهش بده خیلی آرومش میکنه 

یا كاشِفَ الْكَرْبِ عَنْ وَجْهِ الْحُسَیْنِ اِكْشِفْ كَرْبى بِحَقِ اَخْیكَ الْحُسَیْنِ''' خدایا شکرت  . خدایا خودت کمکم کن بدون امتحان کردنم  خدایا توکل بر تو
گل بابونه دم کن روزی نصف استکان اما در چند مرحله بهش بده خیلی آرومش میکنه 

ممنونم...برای سرماخوردگی؟خودتون به نی نی دادین؟

خدایا زندگیم ب تو میسپارم🫂💚🌱        خودت مراقب پدر و مادر و برادر و همسر و پسرم و فندق تو راهیمون باش❤میشه نگاهت هیچ وقت ازم نگیری🥺من بدون تو زود کم میارم                                                                                                                              فندق کوچولومون دو ماهه ک قدم رو چشامون گذاشته و زندگیمون و شیرین تر کرده❤خدایا هر کی در انتظار نی نی دلش و شاد کن و یدونه از این فندقا مهمون دلش کن🌹امین                                                                                       فندق کوچولومون ۵ ماهه شد😍با این که جوجه کوچولو قشنگ سرویسمون کرده😅😅 اما دارم تو قشنگ ترین روزای عمرم زندگی می کنم...و با تموم وجودم دلم میخواد زمان کند بگذره خدایا شکرت برای همه چی عااااااشقتم خدا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گلوش چرک کرده؟؟

دکتر ب بچه های من آزیترو نمیده معمولا سفکسیم یا اموکسی کلاو میده ک تا اخر شربت میخورن خوب میشن

ازیترو برا عفونتای باکتریایی هست

خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️
دمنوش برا نوزاد فک نمیکنم خوب باشه

۷ ماهش دیگه دوران نوزادیش تموم شد الان کودک حساب میشه . بابونه خیلی عالیه برا سرما خوردگی

یا كاشِفَ الْكَرْبِ عَنْ وَجْهِ الْحُسَیْنِ اِكْشِفْ كَرْبى بِحَقِ اَخْیكَ الْحُسَیْنِ''' خدایا شکرت  . خدایا خودت کمکم کن بدون امتحان کردنم  خدایا توکل بر تو
ممنونم...برای سرماخوردگی؟خودتون به نی نی دادین؟

ما به بچه زیر ۵ ماه هم دادیم . بچه جاریم بستری بود چند روز فایده نداشت مرخص شد بهش بابونه دادن خداروشکر خوب شد بخصوص برا سرفه کردن عالیه

۷ ماهش دیگه دوران نوزادیش تموم شد الان کودک حساب میشه . بابونه خیلی عالیه برا سرما خوردگی

تا دوسال شیرخوار محسوب میشه

بعدش میشه نوپا 

از ۳سالگی میشه کودک

و تازمانیکه بچه شیرخوار هست دمنوشهای گیاهی سرخود نباید داده بشه

خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️