2777
2789
عنوان

خواستگار عجیب

386 بازدید | 20 پست

سلام بچه ها. میشه یه لطفی کنین نظرتون رو بهم بگین. یه خواستگاری دارم، جلسه اول گفت مادرم برام مهم تر از همسرمه، جلسه دوم گفت علت اینکه میخوام ازدواج کنم و بچه دار شم اینه ک مادرم حق داره نوه ش رو ببینه. جلسه سوم هم که حرف زدیم خودش یه قرار گذاشت برا هفته بعدش ولی بعد مامانش رنگ زد گفت ما نمیتونیم بیایم اون روز. انداخت یه روز دیگه. بنظرتون امیدی هست به این بشر؟ به شناختش ادامه بدم یا ارزش نداره؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اونو نمیدونم ولی به شما اصلا امیدی نیست.

کاشکی دخترایی مثل شما به چنین مردایی امید و بها نمیدادن و اصلا باهاشون ازدواج نمیکردن تا مردا یکمی خودشو ارتقا میدادن.

مردی که میگه زنشو میذاره قبل مادرش ازش هیچ پخ خاصی در نمیاد وای به حال این که توی حرفم حتی حاضر نیست بگه زنم

مردیکه اماده ی ازدواجه اونقدر بلوغ پیدا کرده که بدونه خانواده ی اصلیش در اصل زن و بچشن.

اونو نمیدونم ولی به شما اصلا امیدی نیست. کاشکی دخترایی مثل شما به چنین مردایی امید و بها نمیدادن و ...

ولی اینجوریم نبود ک هیچی نگم. بهش گفتم من نمیخام ازدواج کنم ک بشم اولویت دوم یکی. و اینکه به جز این بخش بچه ننه بودنش همه ویژگیاش خوب بود 

بگو بنظرم درست نیس با ازدواج بین شما و مادرت فاصله بیافته شما همون شبا بغل مامانت بخوابی برات بهتره یهو از تایم شیرت نگذره

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

ولی اینجوریم نبود ک هیچی نگم. بهش گفتم من نمیخام ازدواج کنم ک بشم اولویت دوم یکی. و اینکه به جز این ...

بچه ننه بودن به حدی بده ک گند میزنه به بقیه ویژگی ها

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

ولی اینجوریم نبود ک هیچی نگم. بهش گفتم من نمیخام ازدواج کنم ک بشم اولویت دوم یکی. و اینکه به جز این ...

مسئله اصلا دختر نیست اینجا

مسئله اونه و اهدافش

برو با یکی که دوست داره و اولویتش تویی

بچه ننه بودن انقدر بد و خطرناکه که طرف فرشته ی بهشتیم باشه باز کنسله

بچه ننه ها توی یه دوره از زندکی با والیدن موندن و نتونستن شیف کنن

اون اقا ممکنه برای مادرش پسر خوبی باشه ولی برای شما و بچت نه شوهر میتونه بشه نه پدر