2777
2789

سلام دوستان من چند سالیه ۶ سال یا ۷ ساله دچار تیک عصبی شدم توی صورتم خیلی شدید نیست در حد ی ابرو بود به صورت اخم های ریز رفتم بوتاکس کردم ک خوب بشه بدتر شد چون نمتونستم انجام بدم حالا برعکسشو انجام میدادم و به سمت بالا هی مینداختم ابرو هامو هنوزم سرم مونده 

الان دو روزه هی با لبام ور میرم شاید مثلا کسی متوجه نشده یا تعداد کمی بفهمن اما نگن بهم اما خب خودمو خیلییی داره اذیت میکنه 

تروخدا بگید چه دارویی بخورم 

کسی هست درمان شده باشه 

تروخدا فقط دارو بهم معرفی کنید 

باید بری روانپزشک دارو بده .داروی خاصی نداره بر اساس مشکلی که باعثش شده دارو میدن.وقتی اضطراب داری ب ...

نمدونم تا حالا بهش دقت نکردم راستشو بخای چون همیشه هست دیگ نمیفهمم اما ی موقع هایی خب بیشتر میشه ی موقع هایی خیلی کمه 

بیشتر موقع هایی ک خستم زیاد میشه و اینکه موقع هایی ک بیکارم و کار خاصی نمیکنم بیشتر میشه 

بعد ی چیزم هست خانواده پدریم ی سریاشون دارن مثلا خود پدرم داره یا پسر عمم داره یا ۲ تا عموهام هم دارن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمدونم تا حالا بهش دقت نکردم راستشو بخای چون همیشه هست دیگ نمیفهمم اما ی موقع هایی خب بیشتر میشه ی م ...

یک بخشی از تیک ژنتیکیه و بخشی به علت استرس درونی اونروز دکتر خیر اندیش یه نسخه داد تی وی اونو امتحان کن اگه نتیجه نداد برو دکتر.الان خونه نیستم عصر برات مینویسم.زود رنج و حساسی؟

یک بخشی از تیک ژنتیکیه و بخشی به علت استرس درونی اونروز دکتر خیر اندیش یه نسخه داد تی وی اونو امتحان ...

خدا خیرت بده اره دستت درد نکنه برام بفرستش حتما خیلی نیاز دارم 

حساس که اره هستم 🥲ازونام ک همه چیو تو خودم بریزم 

سلام قرص نصرفی نکنی درمانش دست منه...

من بلدم کلا درنانش کنم منتها باید هرروز انجام بدی

اول اینکه نذار تایم زیادی خسته و گشنه و تشنه باشی

دوم کرزش کن اونم یوگا یا پیلاتس کمکت میکنه

سوم روزی س تا ست ۱ وقیقه متل احترام یوگا بشین چشما بسته نفس و دم و باز دم عمیق بعد دستا اروم بالا و با بازدم اروم بیار مایین

و طی این دم و بازدم اصلا نباید تیک بزنی

ببین میتونی ۱مین تیک نزنی

اگه تیک زدی دوباره پروسه دم ک بازدم انجام بده ببین چند ثانیه میتونی تیک نزنی...رفته رفته توانت بالاتر میشه تا جایی ک میشا ۲ دقیقه ۴ دقیقه...و از تیک خلافش استفاده کن مثلا تیکت بشه انجام ندادن اون حرکت اضافه همیشگی..طی س ماه تنرین و کرزش و دم و بازدم کلا از بین میره

اگه تیک زدی دوباره پروسه دم ک بازدم انجام بده ببین چند ثانیه میتونی تیک نزنی...رفته رفته توانت بالات ...

مرسی عزیزم واقعا دستت درد نکنه وقت گذاشتی بهم گفتی خدا خیرت بده 😍🥲🙏🏻کلی ممنونم 

حتما انجام میدم 

سلام قرص نصرفی نکنی درمانش دست منه... من بلدم کلا درنانش کنم منتها باید هرروز انجام بدی اول اینکه ...

سلام،دوست عزیز تخصص شما چیه؟

یوگا عالیه ولی در مورد تیک اینقدر مطمئن صحبت کردید دوست دارم بدونم منبع معتبری در این مورد هست.چون یکی از عزیزان منم درگیر تیکه

میفرستم عزیزم.اگه فراموش کردم یاداوری کن.یکم رو خودت کار کن بی خیال شی

عزیزم نسخه دکتر خیراندیش در مورد تیک

شربت سکنجبین با ۱/۲ واحد سرکه

اسطوخودوس و سنبل الطیب جوشانده میل شود یا قطره لاریگل.

خوردن بادام.حجامت عام یکبار بهار و ماساژ سر 

اینا دقیقا اون چیزایی بود که تو برنامه تلویزیونی گفتن توضیح خاص دیگه ای ندادن.

سلام،دوست عزیز تخصص شما چیه؟ یوگا عالیه ولی در مورد تیک اینقدر مطمئن صحبت کردید دوست دارم بدونم منب ...

سلام من حیطه شغلیم اینه و ب روشم اطمینان داشته باشین

تو این زمینه تخصص دارم و شاهد بهبودشون بودم.

سلام،دوست عزیز تخصص شما چیه؟ یوگا عالیه ولی در مورد تیک اینقدر مطمئن صحبت کردید دوست دارم بدونم منب ...

من تایمم خالی شه اینجا چند حرکت مهم تایپ میکنم تا کمکتون کنه 

حرکات عصب و عضلانیه و خیلی موثره .فقط استمرار خیلی ایتم مهمیه