2777
2789

نزدیکه ۳ سال درمان کردم چند وقته درمان نمیکنم دکترا نمیگن دقیقا چمه کوچیک ترین تغییری نکردم تو این چند سال چیکار کنم؟😔💔فکر کنم مشکلم هورمونیه و تخمدان نیست عکسه ازمایشامو بزارم بلدین تفسیر کنید؟ خیلی درد دارم😭💔مجردم 

این کاربری تعلیق شده.
اب زرشکو رازیانه بخور امروز جواب گرفتم ازشون

مشکلم هورمونیه با این چیزا جواب نمیگیرم اصلا😭😭😭💔💔مرسی عزیزم.

کلن قفل کردم اگه امپوب نزنم دارو نخورم ب هیچ عنوان پریود نمیشم😔💔

این کاربری تعلیق شده.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشکلم هورمونیه با این چیزا جواب نمیگیرم اصلا😭😭😭💔💔مرسی عزیزم. کلن قفل کردم اگه امپوب نزنم دارو ...

یه تکونی بده ب خودت برقص وززش کن دمنوش بخور بد جواب نگرفتی بیا هرچی خاسی بگو 

خدا ؟ ❌️   شیطان ؟ ✅️

یه تکونی بده ب خودت برقص وززش کن دمنوش بخور بد جواب نگرفتی بیا هرچی خاسی بگو 

ورزشکارم تکواندو کارممم وزنم ۴۷ گلم واسه این چیزا نیست مشکله من هورمونیه این چیزا روش تاثیری نداره😭😭😭💔

این کاربری تعلیق شده.
ورزشکارم تکواندو کارممم وزنم ۴۷ گلم واسه این چیزا نیست مشکله من هورمونیه این چیزا روش تاثیری نداره😭 ...

هورمونای مردانه ات و با دمموش اینا بیار پایین 

خودارضای نمیکنی؟😐😂

خدا ؟ ❌️   شیطان ؟ ✅️

هورمونای مردانه ات و با دمموش اینا بیار پایین  خودارضای نمیکنی؟😐😂

چ دمنوشایی مناسبه؟ چی بخورم خوبهه؟

ن نمیکنم ولی اون ک خونو زیاد میکنه شنیدم

این کاربری تعلیق شده.
چ دمنوشایی مناسبه؟ چی بخورم خوبهه؟ ن نمیکنم ولی اون ک خونو زیاد میکنه شنیدم

پنج انگشتی تخم کتان ، نعنا و پونه و چای سبز کلا یه سر برو داروگیاهی معتبر که دکترم داره راهنماییت کنه 

چی خون و زیاد میکنه؟؟؟

خدا ؟ ❌️   شیطان ؟ ✅️

پنج انگشتی تخم کتان ، نعنا و پونه و چای سبز کلا یه سر برو داروگیاهی معتبر که دکترم داره راهنماییت کن ...

آها مرسی🙃💗

خودارضایی فکر کنم خونو زیاد میکنه نمیدونم.. 

این کاربری تعلیق شده.
قدیمی ها برای تنظیم پریود سه شب پشت سرهم حنا میزاشتن روی موهای سر. تجربه داره دوستم بعد از ۶ ماه که ...

موهام طلاییه حنا بزنم قرمز میشه نمیتونم🥲💔مرسی عزیزم🙃💜

این کاربری تعلیق شده.
قدیمی ها برای تنظیم پریود سه شب پشت سرهم حنا میزاشتن روی موهای سر. تجربه داره دوستم بعد از ۶ ماه که ...

حنای بی رنگ نداریم؟ چون رنگه موهامو دوس دارم نمیخام هیچ رنگی روش بره یا تغییر کنه! 

این کاربری تعلیق شده.
آها مرسی🙃💗 خودارضایی فکر کنم خونو زیاد میکنه نمیدونم.. 

کدوم خری گفته این و 

بدشم چیزی که ازت میره همش مواد معدنی بدنته بدن کم میاره  هورمونای مردانه ات هم میره بالا صد جور درد میگیری

خدا ؟ ❌️   شیطان ؟ ✅️