2777
2789

سلام بچم فقط چهارماهش بود که یهو پیله کرد جدا شیم هرچی میگفتم آخه چرا چی شده یهو دعوا راه مینداخت و میزد و می‌گفت حسی دیگه بهت ندارم از متاهلی بیزارم و....آخرشم مشخص شد آقا سرش گرم یکی دیگه شده بوده از دوران بارداری من...بالاخره جدا شدیم من موندم و بچه کوچک و کلی سختی...الان بچم نزدیک دوسالشه حضانت دادم بهش اما بچه رو داد به خودم گفت بچه رو نگه دار ماهی پنج تومن بهم میده(مهریه خودم+نفقه بچه+یارانه)من بچم کوچیکه حمایت خانوادم ندارم مجبورم با همین پول اجاره بدم و خرجی دوتامون سرکارم نمیتونم برم ب خاطر بچم چون هنوز کوچیکه حالا بچه هروقت مریض میشه من بهش اطلاع میدم که ببریمش درمانگاه و...اول که زود انگشت اتهام میگیره سمتم که چرا مریض شده چیکارش کردی حتما مواظبش نبودی بعدشم میگه خودت ببر...الان نصفه شب بچم بی قراری و گریه می‌کنه چند شب پیش بهش گفتم 

گفت من نیستم بگو‌بابات ببرش درمانگاه تو‌برف و بارون بابام بیچاره اومده بردیم اورژانس الان باز بچم بی قراری می‌کنه بهش زنگ زدم میگه به من چه موقع گرفتاریها به من میگی برو فکر کن ببین بچه‌رو چیکار کردی خودتم ببر دکتر دیگه هم پیام به من نده ...آخه من بااین اشغال چیکار کنم چرا هروقت بچه طوریش میشه منو مقصر می‌دونه...اصلا پدری نکرده بفهمه بچه داری کردن چه مشکلاتی داره...دم عید میگم براش لباس بخر برا عید میگه به من چه با نفقه بچه بخر میگم بی انصاف مگه چیزی برا من میمونه بخوام لباس بخرم...بخدا که دلم نمیاد میگم بچه گناهی نداره این وسط وگرنه بچه مینداختم به جونش خودمم میرفتم سرکار راحت میشدم از این همه مشکل و بدبختی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همینکارو کن،بچه رو بهش بده،خودتم برو سرکار

بالاخره باباشه،دوسش داره نمیذاره بهش سخت بگذره

شروع رژیم2۷ بهمن  با وزن 79کیلو، وزن هدف اول:۷۰  🖤 وزن هدف دوم: ۶۷  🖤  وزن هدف سوم:۶۵ 🖤 وزن هدف آخر:۶۳🖤

چی میشه  که یک ادم به این شدددت پست وبیسرف میسه خدایامرسی اینا کی ان😤😤

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.

مبادا به بچت کاری داشته باشی یا بهش سخت بگیری

اون با تصمیم خودش به این دنیا نیومده حقش نیست سختی بکشه. پدرش براش پدری نمیکنه تو با جون و دل مادری کن سربار نبینیش تروخدا

برا شوهرتم برو دادگاه باز.

اگرجای توبودم به والله خاک زمین میخوردم بابچم حتی بک شاهی ازش نمیگرفتم ومینداختمس همون جایی که لیاقتشه واونروزی که زیرپام زجه بزنه که برگردتفم روش نمینداختم زمین بدجورری گرده حالانگاه کن کی گفتم.

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.

همینکارو کن،بچه رو بهش بده،خودتم برو سرکار بالاخره باباشه،دوسش داره نمیذاره بهش سخت بگذره

مگه کم دیدیم پدر و مادرایی رو که بدترین بلاها رو سر بچشون اوردن؟ حاضر نیست دکتر ببره بچه رو چطور نگهش داره اخه

درست نیس زنگ بزنی بخصوص اگر ازدواج کرده باشه  میدونم سخته عزیزم ولی چاره چیه  فکر کن باب ...

خب وقتی ازدواج نکرده و نمرده باید همکاری کنه...دوست دخترش واجب تره یا بچش...حضانت با خود آشغالش هست بچه دست منه خدایی نکرده طوریش بشه همین آقا الان خودشو کشیده کنار می‌تونه ازم شاکی بشه