2777
2789
ایدیشو بده

سلنوفیل همچین چیزایی

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵
ایا دوست پسر داشتن زیاد خوبه؟ 🤔

مثل ارسطو خوندمش😂😂😂

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم برای افزایش وزن چیکار باید کرد؟!

(استارتر با اجازه) 

قانون افزایش وزن (وزن ضربدر ۴۰ هست) 

جواب به دست اومده میشه کالری مجازت در روز 

اگه سختته اروم اروم کالریو افزایش بده تا به حد مجاز برسی.... 

تحرک زیادی هم نداشته باش یا اگه داری کالریتو افزایش بده، یه هفته امتحانی کالری شماری کن تا قلق خوردن زیاد دستت بیاد! کالری شمار: مانکن، زیره، کرفس و... که میتونی از بازار دانلود کنی. 

مصرف کربوهیدرات، پروتئین و چربی سالم رو ببر بالا

لیست خوراکی های سالم و چاق کننده: 

سیب زمینی، موز، انبه، مغزیجات، زیتون، مرغ و گوشت، انواع حبوبات، برنج، بادوم زمینی، غلات، آبمیوه، زرده تخم مرغ، سیب زمینی سرخ کرده، انگور، خرما، شیر (بعضیاشون باعث افزایش اشتها هم میشن)  اگر میخوای صورتت هم تپل بشه ناشتا شیر و بادوم درختی مصرف کن. 

اگر میخوای در کنار افزایش وزن بدنت عضله ای بشه روزی ده دقیقه ورزش قدرتی برای محل مورد نظر کار کن

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵
@سلنوفیل    

ترکیدن

ایشون نیست

نمیتونید پیداشون کنید

خوب بازم تایپکاش میمونه اونو حداقل نابود کنن

ترکوندن دیگه

😂😂 نه واقعا آیا چیز خوبه؟ 😂😂

آیا داشتن دوست پسر کار خوبیست؟ 

آیا عکس گذاشتن کار خوبیست؟ 😂😂😂😂

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

بابا اخه یکی دوتا نه هشتاد تا😂😂

😆😆😆

وای اره😂😂😂 این کاربریمو مثلا سعی کردم چیز خصوصی از زندگیم نگم و عکس نذارم ولی بازم از تاپیک اخری ...

اشکال ندارع این یکی چون توی شوک بودی زدی وگرنه حالت عادی نمیزدی😂(وی قصد دارد مستقیم نگوید بدبخت شدی)

فقط 9 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دعا کنید منم مامان بشم💜🥲 «« این امضا توی تاریخ۱۴۰۲/۹/۱۶ برای همیشه و به اذن خدا تغییر کرد»»ومن به لطف خدا باردار شدم😭😭😭 ... از خدای مهربونم می‌خوام دامن همه ی منتظرا رو سبز کنه 🥺🌱✨میشه برای شنیدن صدای قلب نی نی شیطونم و سالم بودنش دعا کنی ؟؟🥺💜✨ توی تاریخ ۱۰/۸صدای قلب نازشو شنیدم برای همه این لحظه رو می‌خوام 😍♥️🌿 تاریخ ۱۱/۱۲رفتم سونو آن تی یه پسمل شیطون بودو همه چیز عالی بود ♥️😍🤍
منم یه همکار لر داشتم دوست پسر زیاد داشتم نمیدونم چرا حس میکنم اونه🤔

به نظرم ایشونم لر بود

دیگه هرچی تموم شده رفته بیخیال