2777
2789
عنوان

کیا ام وی ام ایکس۳۳کراس دارن

2149 بازدید | 26 پست

لطفا بیاین نظراتونو بگین ک راضی هستین یانه

هرچیز که درجستن آنی،آنی....خدایاشکرت بابت همه داشته هام.خیلی دوست دارم عزیزترینم

به معنای واقعی کلمه اشغال

پول به این ماشینا نده فقط رخ دارن

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودت تجربشو داشتی؟

بله عزیزم

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!
قربونت برم عزیزم واقعا بی ماشینی سخته پیکان کمی قدیمی شده اما مگه نمیشه هنوز ازش استفاده کرد؟؟

چراعزیزم میتونی استفاده کنی داخل شهر

هرچیز که درجستن آنی،آنی....خدایاشکرت بابت همه داشته هام.خیلی دوست دارم عزیزترینم
چراعزیزم میتونی استفاده کنی داخل شهر

قدرت موتورش پایینه جون نداره

قطعات یدکیش یکم پیدا کردنش سخته خصوصا اکه تهران نباشی

قطعاتش زود خراب میشه قیمتشم بالاس

ولی اصلی ترینش موتور ضعیفشه

قدرت موتورش پایینه جون نداره قطعات یدکیش یکم پیدا کردنش سخته خصوصا اکه تهران نباشی قطعاتش زود خراب ...

مرسی عزیزم ممنونم جواب دادی

ممنون از لطفت دیگه تو عید بارون بیاد خیس نمیشیم.یه سقفی بالا سرمونه راحت میریم بیرون دور میزنیم

اره عزیزم خیلی خوبه 

من وشوهرمم چندسال پیکان ۷۹داشتیم وباهاش همه جااا مسافرت رفتیم وخیلیم باهاش خوش گذروندیم.این پیکانی ک میخای بگیری چه قیمته؟

اره عزیزم خیلی خوبه  من وشوهرمم چندسال پیکان ۷۹داشتیم وباهاش همه جااا مسافرت رفتیم وخیلیم باها ...

من نمیخوام بگیرم

بابام میخواد بگیره گفته ۶۰ تومن اما ۵۸ تومن هم میدش

من نمیخوام بگیرم بابام میخواد بگیره گفته ۶۰ تومن اما ۵۸ تومن هم میدش

خیلی مدلش پایینه مدل بالاتر باهمین قیمتم شاید بتونی پیداکنی...تودیوار بگرد