2777
2789

من تازه عروسم بنظر خودم مدیریت درستی رو حقوق شوهرم ندارم، الکی پولامونو خرج میکنم یعنی صرف خریدای غیرضروری میشه یا مثلا تجربه کافی نداریم میکنن تو پاچمون 

میشه بگین خرید خورد و خوراک خونه چجوری انجام میدین ؟ 

مثلا هرماه چند کیلو گوشت چقدر خورذ و خوراک میخرین 

پس انداز ، نمیدونم مدیریت کرذن پول و این چیزا 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کم کم دستت میاد 

هفتگی خرید کنید 

از فروشگاه های بزرگ که تخفیف خوب میدن خرید کنید 

گوشت و مرغ هم بستگی به خورد و خوراکتون داره

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻

خریداتونو از سوپری نکنید دونه ای نخرید حتما برید فروشگاه اگ در توان هست از هرکدوم چن تا بخرید تا نخواید برید سوپری،اگ کم تر میخواید بخرید حداقل از هرکدوم دوتا و حتما چیزایی لازم دارید لیست کنید ک یادتون نره بعد قیمتا رو هم توجه کنید روی هر وسیله ای قیمت خورده بعدا رو فاکتور نگاه کنید اگ بالاتر داده بود دیگ اون فروشگاه نرید و اینکه حتما تاریخ انقضا هم چک شه،مرغ من کلی میخرم و میگم برام خورد میکنه و بسته بندی هم ک میخوام بکنم کوچیک میگیرم چون دونفریم بچمون هم خیییلی کوچیکه،اگ مهمون اومد چن تا بسته میذارم بیرون یا اینکه مرغ جدید میخرم و ب بسته هام دست نمیزنم،گوشت هم قبلا ک توان نداشتیم هر ماه‌ نسبت ب نیازمون میخریدیم اما الان گوسفند می‌خریم و اگ می‌بینیم میخواد گرون در بیاد با بابام اینا شراکتی میخریم

عزیز جان منم اولای زندگیم اینجور بود بعدا فهمیدم نه بابا همه دارن زندگیشونو مدیریت میکنن و من هیچی حالیم نیست اومدم یه لیست گرفتم از وسایل ضروری منزل که معمولا خوراکی هست و بهداشتی ،،،تصمیم گرفتم با توجه به درامد شوهرم سه ماه یکبار خرید کنم یعنی من اول هر فصل میرم خرید برای سه ماه اون فصل فروشگاه میرم و همه اجناس و یکجا میخرم که بدونم دقیق چقدر هزینه کردم،،،،،،و اما بقیه خریدا که یهو تحمیل میشه به ادم مثه هزینه رفت و امد و خرج ماشین،پوشاک،مهمونی،کادو دادن تو مراسمات،قبوض مختلف،هزینه موبایل و اینترنت و... تو یه برگه خط کشی کردم نوشتم حالا تیتر بالای صفحه و پایین هم سی تا سطر خط کشی کردم برای سی روز ماه در پایان ماه جمع میزنم مثلا چقدر هزینه پوشاک شده چقدر هزینه ماشین کردیم ،چقدر هزینه میوه جات شده و بعد میام کلا جمع میزنم چقدر این ماه خرج کردیم

خریداتونو از سوپری نکنید دونه ای نخرید حتما برید فروشگاه اگ در توان هست از هرکدوم چن تا بخرید تا نخو ...

اینجور کامل دستت میاد تو ماه چی خرید کردی کدومش ضروری بوده کدومش نه ،،،به این شکل برای ماه بعد میتونه بهتر برنامه ریزی کنی که بدونی کجای کار خرید غیر ضروری کردی که حذفش کنی در ماه اینده خلاصه بعد چند ماه کامل مدیریت مالی زندگیت تو دستت میاد و میتونی پس انداز کنی و رو به یه زندگی ایده ال و عاری از خرید وسیله غیر ضروری کنی ،،،،البته این برنامه ریزی باید باید به شکل یه برگه همیشه همرات باشه که بتونی کوچک ترین هزینه رو یادداشت کنی اعم از هزینه پزشکی و هر چی ،،،اوایل خسته کننده و کلافه کنندس اما بعد چند ماه حس خوبی بهت دست میده چون دیگه کامل رو زندگیت مدیریت داری