2777
2789
عنوان

چرا زندگيا اينجوري شده؟؟

172 بازدید | 16 پست

الان داشتم تاپيكاي پر بازديدو مي ديدم يكيش كه خانومي بود فردا قراره زايمان كنه از بي توجهي همسرش ناراحت بود و خيليا تو تاپيكش از بي توجهي و بي مسئوليتي شوهرشون تو دوره ي بارداري گفتن از اينكه تو ٩ ماه بارداري كمك حال نداشتن

يه تاپيك ديگه ام در مورد خاطرات عروسي بود كه بازم تو اون تاپيك خيييييليا خاطره ي خوب از شب عروسي شون نداشتن 

ادم اينا رو ميبينه خيلي دلسرد ميشه به زندگي ، واقعا مگه قرار نبود شب عروسي ، دوره ي بارداري و زايمان جز قسمت هاي شيرين زندگي يه شخص خصوصا يه خانوم باشه !!؟؟؟؟! پس چرا اينطوريه 

لطفا براي سلامتي مادرم دعا كنيد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تربیت نادرست پسرها یک عامل اصلی هست...

اره يه عاملش همينه اكثر ناراحتي ها به خاطر كوتاهي مرد بوده حالا چه واسه مراسم ازدواج چه دوره ي بارداري و زايمان 

واقعا تربیت اشتباههه پسرااا 

يه خانومي تعريف كرد واسه زايمانش شوهرش خيلي دير رسيد زودم رفته حتي بچه شم نديده 

رفتم تو فكرش اخه چطوري ميشه يه ادم به نقطه برسه ؟ اخه لامصب مگه خودت بچه نخواستي ؟ مگه زنتو نميشناختي ؟؟ اين چه طرز زندگيه مثه سيب زميني بي رگ 

ايشالله از اين بعد راهت روشن و قشنگ باشه عزيزم 

توکل به خدا.. خدا عاقبت دخترمو بخیر کنه و به منم سلامتی بده انقد عمر کنم که خوشبختیشو ببینم

عاشقانه ترین آهنگایی که دارم، ویساته ❤️M❤️

شوهر من خیلی مهربونه یک شب سرماخورده بودم اومد دید جلو بخاری بیحال افتادم درو بست دوباره رفت گفت وسیله جا گذاشتم مغازه برگشتنی دیدم کباب خریده بود برام با سنگگک

کافیه بگم هوس چیزی کردم حاضره بدهکار بیفته ولی بخره من بخورم

از این کارا زیاد میکنه ....

این گرونی زندگیمونو سخت کرده فقط همش در حال کار کردنیم کار کار کار..... اصلا این روزا وقت نمیکنیم همو یه دل سیر ببیمیم

شوهر من خیلی مهربونه یک شب سرماخورده بودم اومد دید جلو بخاری بیحال افتادم درو بست دوباره رفت گفت وسی ...

خدا رو شكر كه ادم سالم و درست تو زندگي تون وجود داره 

مشكل اقتصادي بد دردي شده واقعا