2777
2789
عنوان

بیاین بچه بازی😶😶😑😐💀

147 بازدید | 18 پست

🛑به نظرتون بچه بیشتر  زندگی بهتر

یا

🛑بچه کمتر زندگی بهتر

به نظر من 👈زوجین ۱۰ سال اول زندگی فقط باید به فکر خودشون باشن بعد اگه شرایط فراهم بود و مطمئن بودن که میتونن یت زندگی خوب برای بچه بسازن . و  شرایط اسایشش رو فراهم کنن . اونوقت بچه بدنیا بیارن 

حالا نظر شما؟؟؟ 

پ.ن

به نظر هم احترام بزاری خلاصه(گیس و گیس کشی راه نندازید)

بچه کمتر زندگی بهتر

ترجیحا کلا نباشه))

تو نفس بکش من هوارو میبوسم๛در خاک من هر آنچه نمی فهمند مسخره می کنند..↻پشت هر گوشی یه قلب درحال تپیدنه مراقب‌تایپ‌کردناتون‌باشین")

یه دختر بیشتر ندارم خودمم بخوام دیگه نمیتونم صاحب بچه شم کافیه

ملورین بابا❤️ دخترم چشمای معصوم تو رو نمیزارم کسی از من بگیره تو دلیل این نفس کشیدنی تو نباشی دل من هی میگیره توی این شبای بی ستارگی تو برام ستاره ای خوب میدونی کاری کردی که بخندم با نگات تو برام بخند تا هرجا میتونی تو برام معنی زنده بودنی تو رو تا ابد تو قلبم میزارم تو دلیل این نفس کشیدنی عشق من تویی که با هر نفست انگاری صاحب خوشبختی منم دخترم با تو قشنگه زندگی وقتی باشی دل به دریا میزنم❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من اگه همسرم وضع مالی خیلی خوبی داشته باشه 

در حد فوتبالیستای خارجی 

قطعا ۱۰ تا بچه میارم 

من این کاربری و از قبل داشتم و بعدش کلا رمزشو فراموش کردم حتی یادم رفت این کاربری و دارم و چنین دلنوشته های رو به اشتراک گذاشتم. من فحش متاسفانه زیاد میدم ولی ازتون میخوام که جایی فحش دادم نترکونیدم چون میخوام این کاربریو داشته باشم و هرچندسال یه بار بیام و دوباره دلنوشته هامو بخونم و با دوستان گپ بزنم. یه فحش دیگه سخت نگیرید.

با نظرتون مخالفم

۱۰ سال دیگه زیاده

فرض کن مادر و پدر تو دهه ۳۰ سالگی ازدواج کرده باشن و ۱۰ سال هم بخوان صبر کنن،

اونوقت اون بچه میمونه و یه اختلاف سنی زیاد با والدینش 

بچه علاوه بر امکانات زندگی حق داشتن یه مادر و پدر سالم و جوان و شاداب رو هم داره

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 

درباره تعداد بچه ها هم بستگی به شرایط و علاقه پدر و مادر داره،بسته به هرکس کاملا متفاوته و نمیشه نسخه یکسان داد.

یکی ۴ تا بچه دوس داره و یکی با ۲ تا اوکیه

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 
با نظرتون مخالفم ۱۰ سال دیگه زیاده فرض کن مادر و پدر تو دهه ۳۰ سالگی ازدواج کرده باشن و ۱۰ سال هم ...

تو سن ها بالاتر این مدت ده ساله ای که من میگم کمتر میشه

گشتم نبود نگرد نیست😉

نگفتم که حتما میشه 

کجاهارو گشتی؟!

من این کاربری و از قبل داشتم و بعدش کلا رمزشو فراموش کردم حتی یادم رفت این کاربری و دارم و چنین دلنوشته های رو به اشتراک گذاشتم. من فحش متاسفانه زیاد میدم ولی ازتون میخوام که جایی فحش دادم نترکونیدم چون میخوام این کاربریو داشته باشم و هرچندسال یه بار بیام و دوباره دلنوشته هامو بخونم و با دوستان گپ بزنم. یه فحش دیگه سخت نگیرید.
اینکه میگی ۱۰ سال اول رو خودشون کار کنند شدیدا موافقم این دور و بریا  مجردی میگن کی ازدواج میکن ...

میگم ده سال چون با هر بچه ای که بدنیا میاد توجه پدر و مادر به خودشون کمتر میشه