2777
2789

عزیزم فـال برای چیته قصه نویس زندگی تو خداست انقدر تلاش نکن از چیزی سردر بیاری بسپار به خودش همه چیو برات خوب میچینه

«خدا دوباره تو را جمع‌وجور میکند،چنان که گویی هرگز از هم نپاشیده بودی.»

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم فـال برای چیته قصه نویس زندگی تو خداست انقدر تلاش نکن از چیزی سردر بیاری بسپار به خودش همه چیو ...

اره کاملا درسته ولی بعضی موقع ها آدم دیوونه میشه از این که نمیدونه قراره چی بشه خودشم میدونه اشتباهه ولیودلش میخواد از هر دری یه چیزی بفهمه حتی اون در اشتباه باشه

میدونم چی میگی فقط خستم

این خستگیات لازمه که بیدار بشی که خودتو بشناسی ، خسته که بشی بلند میشی و یه کاری برای خودت میکنی ، هیچ دردای تورو نکشیده برای همینم باید یه کاری برای خودت بکنی حیف آدمیه که این همه رو دوام اورده

اره کاملا درسته ولی بعضی موقع ها آدم دیوونه میشه از این که نمیدونه قراره چی بشه خودشم میدونه اشتباهه ...

برای ایشون نوشتم توام بخون❤

خب داییت چطوری میگیره؟

مثلاً میگه نیت کن با چندتا نخود فکر کنم باید نخود ها یازده یا دوازده تا باشه بعد قطع می‌کنه چند دقیقه دیگه زنگ میزنم جوابش رو بهم میگه واقعا هر سری هر کدومش بوده راست بوده

خدایا شکرت بابت همه چی 
این خستگیات لازمه که بیدار بشی که خودتو بشناسی ، خسته که بشی بلند میشی و یه کاری برای خودت میکنی ، ه ...

میدونی واقعیت اینه که شما از زندگی من بیخبری🙂

التماس دعا