2777
2789
عنوان

مامانای باتجربه

70 بازدید | 19 پست

خانوما من دخترم ۶۳ روزشه

از همون اول که دنیا اومده یه روزایی کلا اذیت میکنه کم خوابه گریه میکنه زور میزنه حالا مثل بقیه بچها عادی

اما یه روزم میبینی از ظهر میخابه تا غروب اگه بیدارش نکنم بیدارنمیشه ..اگه بعد دوسه ساعت برم سراغش باید بزور بیدارش کنم چون انگار شدییید خابش میاد ولی بعد ۴/۵ ساعت راحت تر بیدارمیشه باز

تو این دوماه انقد گریه کردم همش بردم دکتر میگم‌ چرا اینجوره اونا میگن‌ نوزاده طبیعیه بخوابه ولی منظورمو نمیفهمن اصلا

شما تجربه مشابهی ندارین؟خیلییی نگرانم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نوزاد تا خوابش طبیعی بشه چند ماهی طول میکشه صبور باش

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

ببین عزیزم یکی از نزدیکان منم وقتی بچه ش تازه به دنیا اومده بود، خیلی میخوابید

برد دکتر و آزمایش دیدن خونش عفونت کرده و اکسیژنش اومده بوده پایین

حالا شما که بردی دکتر، دیگه جای نگرانی نیست

بچه س دیگه

از یه دنیای دیگه وارد این دنیا شده طول میکشه تا عادت کنه🥺

آقایون بی‌شعور، یه کمی از عقلتون کار بکشید، می‌فهمید که نباید به خانما درخواست دوستی بدید🗿 همه ی عمر و زندگیم داداش قشنگمه👫ترجمه: خانواده مثل ستاره هاست، توی تاریکی بیشتر می‌درخشه☺️✨Aile yıldızlar gibidir…En çok karanlıkta parlar👨‍👩‍👧‍👦🏡❤️

لطفا از طرف من هم زیر گردنش و دهنش رو حسابی بود کن😭

دلم بچه نوزاد میخواد

آقایون بی‌شعور، یه کمی از عقلتون کار بکشید، می‌فهمید که نباید به خانما درخواست دوستی بدید🗿 همه ی عمر و زندگیم داداش قشنگمه👫ترجمه: خانواده مثل ستاره هاست، توی تاریکی بیشتر می‌درخشه☺️✨Aile yıldızlar gibidir…En çok karanlıkta parlar👨‍👩‍👧‍👦🏡❤️

ببین عزیزم یکی از نزدیکان منم وقتی بچه ش تازه به دنیا اومده بود، خیلی میخوابید برد دکتر و آزمایش دی ...

چند روزش بود اینجور بود 

خب بچه من یه روزایی هم خوابش کاملا سبکه عادیه فقط یه روزایی اینجور میشه خیلی عمیییق میخوابه 

طبیعیه روزایی که جاش خوبه حالش خوبه راحت بخوابه بچه منم اینجوری بودگاهی فکرمیکردم مرده میرفتم نفسهاش ...

چندساعت مثلا میخوابید؟ سخت بیدارمیشد بچتون تو اون موقعایی که خواب راحت و عمیقی میرفت؟؟ 

چند روزش بود اینجور بود  خب بچه من یه روزایی هم خوابش کاملا سبکه عادیه فقط یه روزایی اینجور می ...

اون وقتی تازه به دنیا اومده بود اینجوری بود

و اینکه کلا خواب بود یعنی حتی واسه شیر خوردن هم بیدار نمی شد

شاید گاهی چشماش رو باز می‌کرد و دوباره میخوابید

حالا شما خیلی نگرانی، میتونی ببری یه آزمایش ازش بگیری

اون وقتی تازه به دنیا اومده بود اینجوری بود و اینکه کلا خواب بود یعنی حتی واسه شیر خوردن هم بیدار ن ...

لعنتیا من نمیدونم چه ازمایشی اصرار کردم به دکتر گفتم ازمایش بنویس براش گف نیاز نیس