2777
2789

،😭 شب عیدی تو این بی پولی اول آبگرمکن که نو بود عین عروسک و تازه سه سال خریدم سوراخ شد بعد تو یه دعوا پسرم باعث شد دست دوستش مو برداره کلی دوا دکتر باید بکنم بعد ماشین حساب دخترم خراب شد تی وی مون خراب شد،😭😭

قبرامام حسین علیه السلام دریست ازدرهای بهشت،😍❤️😍❤️😍❤️😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صدقه بده

هرروز ایه الکرسی وچهارقل بخون

اسپند دود کن

بلا دور باشه

حرز امام جواد ع همراهتون باشه

من مسلمان هستم .اسلام کامل است.اما،من نیستم.اگر اشتباهی از من سر زد؛ این عیب را به من نسبت دهید نهدینم!!! 👈 این روزها بیشتر معنی دعای فرج رو میشه درک کرد، پس لطفا همه با هم بخونیم 🤲💗﷽💗اِلهى‏ عَظُمَ الْبَلاءُ، وَ بَرِحَ الْخَفآءُ، وَانْکشَفَ الْغِطآءُ، وَانْقَطَعَ الرَّجآءُ، وَ ضاقَتِ الْأَرْضُ وَ مُنِعَتِ السَّمآءُ، و اَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَ اِلَيک‏ الْمُشْتَکى‏، وَ عَلَيک الْمُعَوَّلُ فِى الشِّدَّةِ وَالرَّخآءِ، اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى‏ مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ، اُولِى الْأَمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَينا طاعَتَهُمْ، وَ عَرَّفْتَنا بِذلِک مَنْزِلَتَهُمْ، فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ، فَرَجاً عاجِلاً قَريباً کلَمْحِ‏ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ، يا مُحَمَّدُ يا عَلِىُّ، يا عَلِىُّ يا مُحَمَّدُ، اِکفِيانى‏ فَاِنَّکما کافِيانِ، وَانْصُرانى‏ فَاِنَّکما ناصِرانِ، يا مَوْلانا يا صاحِبَ‏ الزَّمانِ، الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ، اَدْرِکنى‏ اَدْرِکنى‏ اَدْرِکنى‏، السَّاعَةَ السَّاعَةَ السَّاعَةَ، الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ، بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ الطَّاهِرينَ.🤲خدايا بلاء عظيم گشته و درون آشکار شد و پرده از کارها برداشته شد و اميد قطع شد و زمين تنگ شد .....😔🌼اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری(س)🌼

خدا نیاره روزی که یه اتفاق بد بیفته یا به بی پولی بخوری کارت تمومه واسه منم پیش اومده قبلا 

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

سلام عزیزم تاپیکی که درمورد نزول گرفتن خانمی که سه تا بچه داشت ترکید شماهم اونجا بودی 

صحبت از کاربری شد که با دروغ و دغل از کاربرای اینجا پول میگرفت و عکس کمک کننده هارو پخش میکرد سر همین کاراشم تعلیق شد و اینکه چند نفر پشتش بودن و از کنارش ارتزاق میکردن برای همین به شدت ضرر کردن از وقتی تعلیق شده ،

تو اون تاپیکم منظور اون بود شنیدم یکی از کسایی که همدستش بوده خواسته از اب گل الود ماهی بگیره و سریع شمارو تحریک کنه که اینها با شما هستن 

من شمارو نمیشناسم خدایی نکرده سوتفاهم نشه براتون شما کاربر شریف و شیر پاک خورده ای هستین ولی بعضی حرام خورها و متظاهر ها میخوان به هر نحوی شده انتقام دوست نزول خورشونو با دروغ بگیرن 

خواستم سوتفاهمی اگه پیش اومد رفع کرده باشم♥️

خودزنی فقط اونجا که وقتی حقیقتو میکوبن تو صورتت 🥲 برای خالی کردن خودت باز  مشخصات خودتو میدی😂 خدایا مرسی که هستی😍 برای همه چیز شکر😍    ایرانی شاید از اسب بیفته اما از اصل هرگززززر😎😍😍😍

سلام عزیزم تاپیکی که درمورد نزول گرفتن خانمی که سه تا بچه داشت ترکید شماهم اونجا بودی صحبت از کاربری ...

سلام عزیزم  می‌دونم فدات بشم ،،ولا تا ما هم دو تا کامنت میزاریم همه چی میترکه،،و نمیدونه آدم چی به چیه ،،من تو زندگی واقعیه خودم هم اگر یه هزاری گرفته باشم خدا منو رو آتیش بزنه و حتاکمک هم میکنم اگر مورد قبول درگاه الهی باشه،،یکی از کاربر ها هم اومده تاپیکام رو بررسی کرده که اگر بابای تو وضعش خوبه برو وبعضی از تاپیکاتو پاک کن چون من گفتم پدرم در فقر بدنیا اومد اما الان وضعش خوبه و من چهار تا بچه دارم و ماشاالله از نظر کار آفرینی پیش رو هستن  اما خب آدمیزاد ممکنه بعضی مواقع دچار بی پولی و فراز و فرود بشه باید توکل و صبر کنه به خدای احد و واحد همینطوری گفتم اومده میگه بعضی تاپیکات با حرفات نمیخوره گفتم من هر چی گشتم چیزی تو تاپیکام چیزی ندیدم که به حرفام نخوره

قبرامام حسین علیه السلام دریست ازدرهای بهشت،😍❤️😍❤️😍❤️😍
سلام عزیزم می‌دونم فدات بشم ،،ولا تا ما هم دو تا کامنت میزاریم همه چی میترکه،،و نمیدونه آدم چی به چ ...

خدا حفظ کنه بچه هاتو😍 خدا برکت بده به زندگی و مال پدر بزرگوارتون و همچنین شما عزیزم خیلی خوشحالم که خانم فهمیده ای هستین بله درسته گاهی تو زندگی ادم تو اوجه بعضی موقع ها هم دست روزگار میاره تو پایین ترین حالت ممکنه 👍 

فقط ناراحت شدم نکنه حرف اون بیمار باور کرده باشین که کارش اینه پی وی به پی وی دربه در میره تا فتنه به پا کنه و کاربرارو باهم دشمن کنه اخه اینطور که شنیدم کارش اینه با دروغ و دغل کاربرارو روبه روی هم قرار میده خودش میشینه کنار و نقاب تظاهرشو میزنه خیلی ادم کثیفیه 

خداروشکر که یه مادر عاقل هستین 😍😍😍

خودزنی فقط اونجا که وقتی حقیقتو میکوبن تو صورتت 🥲 برای خالی کردن خودت باز  مشخصات خودتو میدی😂 خدایا مرسی که هستی😍 برای همه چیز شکر😍    ایرانی شاید از اسب بیفته اما از اصل هرگززززر😎😍😍😍