2777
2789

بعد معده درد دارم سر درد دارم کلافم ب شدت بداخلاق شدم از موعدمم نگذشته که تست بزنم بنظرتون علاییم بارداریه؟یامال پریودیه؟

﮼هیچۍواسم‌مثلِ‌توقشنگ‌نیست دلبر!♥️👩‍❤️‍👨

دقیقن پریودی این بلا رو سر ما میاره 

نترس جانم که دستانم جدا شدنی نیست ز دستانت❤...این عشق بماند تا ابد در قلبت امااانت ❤ تویی ماهم پریزادم نه یک دل که صد دل به تو دادم ❤بدان که در بند تو  باشم آزاد آزااادم ❤
دقیقن پریودی این بلا رو سر ما میاره 

دارم دیونه میشم🤦🏻‍♀️🥲کلافم کلافع نمیدونمم مال پریودیه یا بارداریه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دارم دیونه میشم🤦🏻‍♀️🥲کلافم کلافع نمیدونمم مال پریودیه یا بارداریه

دیونه شدن نداره 

موعدت میرسه مشخص میشه دیگه 

بهتره بهش فکر نکنی 

من منتظر پریودیم و بی خیال بارداری اصلن منتظرش نیستم 

اگر بخواد بشه میشه 

نیازی به این همه استرس ‌ندار‌ه 

نترس جانم که دستانم جدا شدنی نیست ز دستانت❤...این عشق بماند تا ابد در قلبت امااانت ❤ تویی ماهم پریزادم نه یک دل که صد دل به تو دادم ❤بدان که در بند تو  باشم آزاد آزااادم ❤
دیونه شدن نداره  موعدت میرسه مشخص میشه دیگه  بهتره بهش فکر نکنی  من منتظر پریود ...

چی بگم فک کنم هورمونامم بهم ریخته انقد کلافم داغون شدم 

چی بگم فک کنم هورمونامم بهم ریخته انقد کلافم داغون شدم 

همیشه سرتو گرم کارای مختلف کن تا بهش فکر نکنی 

باشه عزیزم ممنونم انشالله خدا ی نی نی قشنگ بهت بده♥️🌼

ممنون 

و همچنین به شما