2777
2789
عنوان

چه روشی برا چاقی خوبه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 186 بازدید | 37 پست
قرص جنسینگ 

دوستان میگن کورتون داره و نباید زیاد مصرف بشه 

خوب ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌نباشید از خوب بودن هیچ خیری نمی‌بینید! تمام زندگی به شانسه نه به خوب بودن! 😊 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره هر داروی چاق کننده ای که خواب اور باشه کورتون داره دونه های نارنجی ریز

پس ارزش نداره مصرف کنیم 

خوب ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌نباشید از خوب بودن هیچ خیری نمی‌بینید! تمام زندگی به شانسه نه به خوب بودن! 😊 
 ی دوره شاید ضرر نداشته باشه‌.

خواب آور هم هست برا کسی که خونه باشه و فعالیت خاصی نداشته باشه خوبه

پس ارزش نداره مصرف کنیم 

بستگی داره چقدر چاق شدن اولویتت هست ، من خیلی لاغر بودم یه دوره مصرف کردم اشتهام خیلییی زیاد شد یعنی از ۴۵ رسیدم به ۶۳ ولی دیگه نخوردم الان دو سالی هست که نرمال شدم ۵۶ موندم...معمولا ثابت روی یک وزن استپ میکنی بعدش...مگر اینکه مریض باشی لاغر بشی و گرنه ثابته

زودتر فقط قرص و پودر اشتها و چاقی. ک کلی عوارض داره .اینکار نکن چند تا از فامیلامون‌جنسینگ و گین اپ ...

شنیده بودم که عوارض دارن ولی تا این حد نه پس خیلی بده 😳 

بقیه راه ها هم زمان بره و وزن گیری ش برگشت پذیره 

بستگی داره چقدر چاق شدن اولویتت هست ، من خیلی لاغر بودم یه دوره مصرف کردم اشتهام خیلییی زیاد شد یعنی ...

پس خوبه اینجوری ۱۱ کیلو خوبه و ۵۶ به نظرم وزن خوبیه! 

چاقی اینقدری که لاغر نباشی به نظرم خوبه

من خوردم دوباره لاغر نشدم ضرری هم حس نکردم به هر حال هرکس ی جوره

درسته شاید به بدن شما ساخته خوبه که عوارضی نداشته و نتیجه گرفتین 

چاقی تون مبارک !😅😊🥰 دست رو سر ماهم بکش 😅😅