2777
2789

دکتر دو تا رفتم عمومی آهن داد نوروبیون اینا دم نوش گفت بادام مویز بخور چیزای گرم دارم میخورم گوش حلق بینی رفتمشنوایی سنجی انجام داد بعد گفت گوشاتم سالمه قرص ضد افسردگی داد نورتریپتیلین ده داد مثلا حس میکنم به گوشی نگاه میکنم یطوری میشم نمیدونم چرا کسی میدونه اینجا خواهش میکنم بگه 😔واقعا دیگ منو دکتر نمی برن 

تپش قلبم میگیرم بعضی وقتا سردرد هم هستم بعضی وقتا علائم خطرناکی نیست مثلا حس میکنم چند نفر حرف میزنن گیجم 

از همه زخمایی که بهم زدی نمیگذرم..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

استرس داری؟ منم استرس زیاد دارم اینجوریم

آره دارم دوست ماندم مغزش کوچیک شده ترسیدم اون موقع مطالب منفی خوندم اینجور شدم پریودم بودم حالم بهم خورد بالا آوردم کلن از همون موقع 

این قرصی که گفتی واسه افسردگیه ؟؟؟ 😐  من میگرن دارم یه مدت دکتر از این قرص بهم داده بود میگمم ...

آره یه سوال روزای اول مصرف عوارض نداشتی ‌؟ از روز اول منظورم نصف بخورم من یا یکی 

وقتی به گوشی نگاه میکنی نورش رو باید کم کنی چون هم چشمهات آسیب میبینن هم باعث سردرد میشه.

نورش خیلی کمه کلن 😭ولی نمیدونم چرا اینجور میشه چشام آستیگماتیسم هس ولی نمرش بالا نرفته... نمیدونم یا از گیجیم خیلی میترسم ولی 

آره یه سوال روزای اول مصرف عوارض نداشتی ‌؟ از روز اول منظورم نصف بخورم من یا یکی 

به من گفته بود شبی یکی 

روزای اول که هیچ عوارضی نداشتم 

ولی بعد از یه هفته انگار هیچی واسم مهم نبود یه آرامش عجیبی داشتم ( اینم بگم که من علائم افسردگی رو دارم که هر چند وقت یه بار هم شدت داره ولی تا حالا نه مشاوره رفتم نه چیزی ولی این قرصه خیلی خوب بود ) 

•💎•

آره دارم دوست ماندم مغزش کوچیک شده ترسیدم اون موقع مطالب منفی خوندم اینجور شدم پریودم بودم حالم بهم ...

من موقع کرونا اینجوری شده بودم البته افسردگی جدا. نماز وحشت بخون خیلی خوبه همه انرژی منفی هات رو از بین میبره. هر چیزی منفی بود سمتش نرو. مثلا من قسمت پیشنهادات گوگل ام رو خاموش کرده بودم چون همش عکس های ترسناک میاورد.مخصوصا با اخبار کرونا 

🍃تو این دنیا هیچ ثروتی بالاتر از آرامش نیست🍃