2777
2789

دختر خالش هم سن منه دختر سر به زیر و خوبیه و مجرده  

بعد یه سری ک بابت این صمیمت و شوخی لمسی هاش با شوهرم دعوا کردم 

بعد الان باز یه چیزی ازش دیدم ک دوباره اعصابم بهم ریخت 

رفته بودیم غذا بخوریم تو آشپز خونه 

منو و شوهرم و خواهرش و دختر خالش بودیم 

بعد من غذا نمیخواستم فقط نشسته بودم 

بعد دختر خاله شوهرم 

تیشرت و شلوارک پاش بود و چادر سرش کرده بود ک کلا جلوش باز بود و رو سرشم نبود 

بعد من به شوخی بهش گفتم فلانی سردته چادر انداختی روت تو ک به عنوان حجاب استفاده نمیکنی ک پس کلا درش بیار ک خندید و مامانشم بهش تذکر داد 

ولی خب به کارش ادامه داد 

بعد شوهرمم ۲ بار صداش کرد ک بیاد سر میز

بعدم اومد هی بهش چیز تعارف می‌کرد در صورتی ک همه چی جلوش بود 

هی میگفت چرا کم برداشتی 

چرا نمیخوری 

دو بار ظرف مرغ رو گذاشت جلوش 

به خواهر خودش یه بارم چیزی تعارف نکرد 

بعد به دختر خالش هزار بار تعارف ک بخور ،بردار 

خب شوهرم ک میدونه من حساسم چرا خب این کارا رو میکنه 

چی به شوهرم بگم ک دیگ تکرار نکنه 

البته بگم ک با خانواده مادرش همش در رفت آمدن 

و هر روز خونه مادر بزرگی جمع میشن 

و این صمیمیت بخاطر اینه ک همش پیش هم بودن 

و دختر خاله اش هم میدونم چیزی توش نبست 

چون اصلا خیلی فاز بچگی و کراش زدن و..

مثلا از یه نونوا خوشش اومده بود هی میرفت قایمکی نگاش می‌کرد 

یا بهم میگفت یاد بده چطوری یکی رو به خودم علاقه مند کنم 

خیلی ساده اس و البته خیلی ام هوله پسر هر دفع با هم یه جا بریم 

از چند تا پسر خوشش میاد 

چون شوهرت هیزه دست خودشم نیست دختر خالم ماشاالله جلوش لباسای خوبی نمیپوشه

ملورین بابا❤️ دخترم چشمای معصوم تو رو نمیزارم کسی از من بگیره تو دلیل این نفس کشیدنی تو نباشی دل من هی میگیره توی این شبای بی ستارگی تو برام ستاره ای خوب میدونی کاری کردی که بخندم با نگات تو برام بخند تا هرجا میتونی تو برام معنی زنده بودنی تو رو تا ابد تو قلبم میزارم تو دلیل این نفس کشیدنی عشق من تویی که با هر نفست انگاری صاحب خوشبختی منم دخترم با تو قشنگه زندگی وقتی باشی دل به دریا میزنم❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی دوصفحه نوشتی چیو توضیح دادی.بزن ناکارش کن.دخترخاله برگ کدوم درخته کامل حذفش کن اززندگیت.من باپسرخالم بزرگ شدم ازبچگی مث داداشمه ازوقتی ازدواج کردم حتی فالوشم ندارم بخاطراینکه همسرم فک بد نکنه اصلا سال به سال نمیبینمشون

هرچی من گفتم گوش میده مگه  من فقط یبار با پسرخالم شوخی کردم بدش اومده بود که بهش گفتم واسه شما آره واسه من ن گفت واسه من مثه خواهرمه منم گفتم خوب منم مقه داداشمه 😏

وخدای که بشدت کافیست

تا یه سنی باشه فامیلن و صمیمی ولی از یه سنی به بعد دیگه تاپ و شلوارک جلوی پسرخاله ای که زن داره معنی نداره ، خودش باید کنار بره و بی محلی کنه تا پسرخاله حد و حدود رو بفهمه ، یادش بیاد زن داره و زنها حساسن حق هم دارن خیلی چیزا با یه جرقه و عادی شدن شروع شده

شوهرتو خودت بهتر میشناسی

اما با تعریفات فهمیدم که خیلی احترام براش قائله پس با داد و بیداد و دعوا با اون دختره نمیتونی کلکشو بکنی

من خودم اگه بودم ذهنیتشو نسبت به دختره عوض میکردم مثلا وقتی دوتایی تنهایین دارین حرف میزنین غیر مستقیم بگو آخیییی دلم برا فلانی میسوزه-همون دخترخالش-بعد اگه گفت چرا بگو آخه عاشق این نونواییه شده همش یواشکی میره نگاش میکنه یا بهم میگه چطور علاقمندش کنم تونستی چهارتا چیزم بزار روش

شوهرت یواش یواش میفهمه همچینم دختر ساده ای نیستو سر و گوشش میجنبه