2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 223 بازدید | 27 پست
من که کلا اومدم موندم خونه مامانم اینا دکتر گفت هماتوم دارم منم یبار سقط داشتم ترسیدم فعلا استراحتم ...

منم یه سقط قبل دخترم داشتم الان بخاطر همین استرس دارم  دست تنهام تو کارای خونه فقط میگم خدا خودت کمکم کن

یا كاشِفَ الْكَرْبِ عَنْ وَجْهِ الْحُسَیْنِ اِكْشِفْ كَرْبى بِحَقِ اَخْیكَ الْحُسَیْنِ''' خدایا شکرت  . خدایا خودت کمکم کن بدون امتحان کردنم  خدایا توکل بر تو
هماتوم از کی مشخص میشه . سونو ان تی نشون میده

توهفته۹خونریزی شدیدکردم بله ان تی مشخص میکنه

مردی که ازت خوشش بیادمیادخواستگاریت به نگاه ورفتاراش دل نبندنگوخجالتیه نگوشرایط نداره یادت نره مردی که بخوادت میادخواستگاری تامام🤪

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

توهفته۹خونریزی شدیدکردم بله ان تی مشخص میکنه

ان شاءالله بسلامتی این دوره بارداری تموم بشه

یا كاشِفَ الْكَرْبِ عَنْ وَجْهِ الْحُسَیْنِ اِكْشِفْ كَرْبى بِحَقِ اَخْیكَ الْحُسَیْنِ''' خدایا شکرت  . خدایا خودت کمکم کن بدون امتحان کردنم  خدایا توکل بر تو
ان شاءالله بسلامتی این دوره بارداری تموم بشه

برامن تموم شده ایشاله سالم بغل بگیری

مردی که ازت خوشش بیادمیادخواستگاریت به نگاه ورفتاراش دل نبندنگوخجالتیه نگوشرایط نداره یادت نره مردی که بخوادت میادخواستگاری تامام🤪

منم یه سقط قبل دخترم داشتم الان بخاطر همین استرس دارم  دست تنهام تو کارای خونه فقط میگم خدا خود ...

عزیزم خداقوت دختر گلت چند سالشه.من بچه اولمه مامان بابامم نوه اولشونه نمیزارن تکون بخورن یعنی همه چشمشون ترسیده . 

اگر خدا بخواهد غیر ممکن ، ممکن می شود...... 
عزیزم خداقوت دختر گلت چند سالشه.من بچه اولمه مامان بابامم نوه اولشونه نمیزارن تکون بخورن یعنی همه چش ...

دخترم خداروشکر الان تو ۵ سال

برامن تموم شده ایشاله سالم بغل بگیری

ان شاءالله عزیزم خودت و عزیزانت سلامت باشید

ان شاءالله عزیزم خودت و عزیزانت سلامت باشید

🌹

تنش سلامت . عزیزم ازش تو کارای کوچیک کمک بگیر . 

تشکر عزیزم : وووی همین الان لامپ اتاق روشن هر چه گفتم مامان برو لامپ اضافه رو خاموش کن میگه فعلا نمیرم خسته شدم

یکم که سرپا بایستم درد شروع میشه بخصوص گودی کمرم  چقد استرس ب آدم میده ای خدا خودت کمک به همه ...

عادیه عزیزم همه دارن

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                
تشکر عزیزم : وووی همین الان لامپ اتاق روشن هر چه گفتم مامان برو لامپ اضافه رو خاموش کن میگه فعلا نمی ...

الهی عزیزم اخه اونم کوچولوإ نازی خستس بزار استراحت کنه بعد بره. 

اگر خدا بخواهد غیر ممکن ، ممکن می شود...... 
الهی عزیزم اخه اونم کوچولوإ نازی خستس بزار استراحت کنه بعد بره. 

آره میدونم گلم