2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حسود بودن علائم های خیلی خیلی مختلفی داره 

من بیشترین ضربه های زندگیمو از ادم های حسود خوردم و هرکدومشون خصوصیات متفاوتی داشتن 

1_مثلا یکیشون خیلی خیلییییی بیش از اندازه مهربون بود و سعی داشت خیلی بهم نزدیک بشه .کارا و حرفام تقلید میکرد .هر لباسی میخریدم اونن باید میرفت میگرفت .پشت سرم خیلیییی حرف میزد .رو قیافم و اندامم خیلی عیب میزاشت با اینکه بقیه میگفتن خوبم 

2_یکی ام بود دختر خالم جلوی من خیلییی از خودش تعریف میکرد و هر کاری من میکردم اونم انجام میداد و همیشه سعی داشت تخریبم کنه 

3_یه موردم که خودم ب شخصه دیدم تو ینفر دیگه اینبود که طرف باهام صمیمی و اوکی بود اما گاهی انگار منو نمیدید همش بهم بی محلی میکرد یا یه حالت طلبکارانه باهام داشت تا ی چی میگفتم فوری میخواست بگه من بدم 

حسودا ظاهر های متفاوتی دارن اما ب تهش که برسی همشون میخوان تخریبت کنن (اگه با کسی خیلی وقته ارتباط داری و مطمئن شدی که سعی داره تو خیلی چیزا تخریبت کنه طرف حسوده)

یه رفتار شایع بین حسودا تقلید کردن هستش 

ینی خودم اینو دیدم طرف رسما تا زندگی کردنشم ازت تقلید میکنه 

حسادت میکنیم، همه همین طوریم گلم  همه میخوایم خودمون بهتر باشیم، چون انسانیم پس به هیچ کس همه ...

درسته هممون حسادت داریم 

ولی ی سریا مریضگونه حسودن جوری که با اینکه خودشون خوبن ولی انگار هیچکس دیگه حق نداره اصلا تو چیزی خوب باشه 

یه عده از حسادت مریض شدن .همه اینطوری حسود نیستن 

حسود بودن علائم های خیلی خیلی مختلفی داره  من بیشترین ضربه های زندگیمو از ادم های حسود خوردم و ...

ممنون که وقت گذاشتی و اینقدر کامل توضیح دادی خدا خیرت بده دقیقا منم برای همین این سوالو پرسیدم چون بیشترین ضربه رو از آدمای حسود دور و برم خوردم همیشه یه حس خوشبینانه ی احمقانه ای نسبت بهشون داشتم

ممنون که وقت گذاشتی و اینقدر کامل توضیح دادی خدا خیرت بده دقیقا منم برای همین این سوالو پرسیدم چون ب ...

راه حلشم اینه که فقط ازشون دور باشی 

من بهترین ادمهای زندگیم بدخواه و حسود درومدن 

جوری که به جایی رسیدم که ب خودم حس ناکافی بودن داشتم و خسته ازین زندگی بودم  چون به جز حرفای ادمای حسود هیچ چیزیو نمیدیدم 

تا اینکه ادمای دورمو پاکسازی کردمو روحیه م دوباره اوکی شد 

هیچی بدتر از ادم حسود نیست هیچی ...