بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
وقتی میرین دکتر زنان برای اقدام چه کارایی براتون انجام میده برا من فقط ی دونه ازمایش قبل از ب ...
برای من پاپ اسمیر ازم گرفت سونو ۱۲ سیکلم برم متاسفانه فولیکولم ۸ بود 🥲 آزمایش هورمون هم نوشته روز سوم پریودی بدم، قرص هم دوفاستون داده برای تنبلی و کیستم قرص ویتامین دی هزار روزی یکی فولیک اسید روزی یکی
فکر کنم گفت دفعه بعد آزمایشم بردم کلومفین واسم مینویسه دقیق هم یادم نیست، خودم لتروزول و مدروکسی پروستوژن خوردم تاثیری نداشت البته ی دکتر دیگه داده بود بهم پودر اینو فولیک هم خوبه
عزیزم اینکارا همو اول براتون انجام داد؟ پاپ اسمیر چجوریه برا من ی سونو خشک خالی هم ننو ...
اره من اولین بارم بود پیش این دکتر میرفتم چون بهش گفتم ی ساله اقدامم طبیعی ک حامله نشدم هیچ با مدروکسی و لتروزول هم نشدم واسه همین معاینه کرد التهاب دهانه رحم داشتم واسم پاپ اسمیر گرفت بردم تحویل آزمایشگاه دادم ، سونو هم داخلی بود ن شکمی روز ۱۲ سیکلم رفتم مشخص میشه چقدر فولیکول بالغ داری همون تخمک، منم بخاطر کیستم خیلی زیر دلم درد میکنه الان فقط منتظر آزمایش هورمون ام هستم ک بدم بعد همه آزمایش ها ببرم پیشش روز سوم پریودی ام ب تعطیلی میخوره شانس من