2777
2789
عنوان

یک پیامی تو گوشی همسرم دیدم

326 بازدید | 18 پست

سلام خانما من یک پیامی دیدم تو گوشی همسرم ۳ ساله عقدیم میخایم بریم سر زندگیمون دیگه .از حق نگذریم خیلی عاشقمه و هرکاری میکنه برام و چیزی کم نذاشته .ولی تو تابستون یک پیامی تو گوشیش دیدم که اولش سلام بود بعد قشنگ معلوم بود پاک شده پیاما و اخرش دیدم که یک پیامی از طرف همسرم رفته بود برای اون که نوشته بود به ما سر نمیزنی دلم برات تنگ شده واقعا و اینا .البته عاشقانه نبود فقط همین یک کلمه نمیدونم

و فهمیدم دوست دختر قبلیش بوده و ازش ۳ سال بزرگ تره دختره و ازدواج هم کرده بوده دختره و دختره اول پیام داده .

منم با حال بد بهش گفتم و خیلی هم دعوا کردم ولی خیلی معذرت خواهی کرد و گفت من کرم داشتم نمیدونم چم شد اینو گفتم و اینا خیلی سعی کرد از دلم در بیاره و اینجور چیزا منم سیمکارتشو که اون دختره داشت شکستم همون موقع و برا دختره هم فوش بدی نوشتم و تموم تا همین الان هم چیز دیگه ای ازش ندیدم .ولی من چون بدجوری عاشقش هستم خیلی رو دلم تاثیر گذاشته قشنگ اون لحظه حس کردم قلبم دردگرفته .و الانم هروقت یادم میفته حالم بد میشه اصلا نمیتونم فراموش کنم .به خودشم گفتم من فراموش نمیکنم اینو . الان یه.چیزی بگین چیکار کنم . 

از اول بهم گفت که اینجور دوست دختری داشته و طول میکشه تا فراموش بشه گفت که حسی بهش نداشه فقط مثل دوتا دوست حرف میزدن و گوشی نوکیا ساده هم داشت تا ۱ سال اول عقدمون و کارش هم سخته زیاد وقت دختر بازی نداشته . ولی من بدجور رو دلم مونده .میدونم خیلی دوستم داره و ازدواجمون هم سنتی بود همو ندیده بودیم فقط شب خواستگاری دیدیم همو و خوشمون امد و فامیلم هستم 🙂💔

نمیدونم چی بگم دوستم داره و ثابتم کرده منم عاشقشم ولی همین که یه موقعی یادم میاد دلم میخواد کله شو بکنم

لطفا برای جور شدن عروسیمون یه صلوات بفرستید و دعا کنید❤️

اگ واقعااینهمه روت تاثیربدگذاشته بایدهمون موقع همه چیوتموم میکردی،نمیشه که یه عمرخودخوری کنی،مردی که کرم داشته باشه هیچوقت درست نمیشه

بگذار بگویند و بگویند و بگویند،بگذار ببرند و بدوزند و بپوشند،تو بخند!گوش بده!خیره بمان!هیچ مگو.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچ کس از آینده خبر نداره. 

الان ما بگیم نه شوهرت دیگه سمت این کارا نمیره یا بگیم نه چون یه بار رفته دوباره هم اینکارو میکنه، دروغه. چون از آینده خبر نداریم. 

از جزئیات زندگی شما هم خبر نداریم. 

پس خودت بهتر از هرکس میتونی تصمیم بگیری. 

مثبت فکر کن. چون ۹۰ درصد به هرچی فکر کنی برات اتفاق میفته.

ببین این چیز کمی نیست 

همین که به خودش اجازه داده با وجود زن عقدیش به نفر قبلیش پیام بده یا حتی جواب پیامشو بدع متاسفانه نشونگر خیلی چیزاس

واکنشت نسبت به رفتارش می بایست یه جوری می بود که دفعه بعد فکر جواب دادنم از کنار سرش نگذره و از اینکه جواب هرکسیو بده احساس خطر کنه

حست کاملا طبیعیه روی همسرت حساسی و این فکر تو رو دیوونه میکنه

کنترلش کن هر دوتا خط رو میتونی اینترنتی و بدون اینکه متوجه بشه استعلام بگیری ببینی چقد پیام دادن یا تماسی بوده یا نه

سخت نگیر بهش.بهش برس عاشقش باش.بروش نیاز اون کارشو هيچوقت. بهش بفهمان که اعتماد داری 

چرا باید همچین کاری بکنه ۹۰ درصد مردا اگه همچین چیزی از زنشون ببینن کلی داد و قال میکنن

سخت نگیر بهش.بهش برس عاشقش باش.بروش نیاز اون کارشو هيچوقت. بهش بفهمان که اعتماد داری 

فهمیده خودشم میگه انقدر که عاشق منه هیچ وقت کسیو نخاسته میگه من نمیدونم خودمم اصلا دوسش ندارم دختره رو .

واقعا هم دوستم داره میدونم منم دوسش دارم همین که توقع نداشتم ازش 🙂💔

اگه تو این کارو میکردی واکنشش چی بود؟

من که اصلا خودش خیلی بدش میاد فقط هم ۲ روز بود پیاما مال اون روزی که من فهمیدم و روز قبلش و البته پیامش یه جوری بود که با دوستای پسرش هم همونجور ابراز دلتنگی و اینا میکنه

ببین این چیز کمی نیست  همین که به خودش اجازه داده با وجود زن عقدیش به نفر قبلیش پیام بده یا حت ...

اونو که الان دارم تو کل اکانت های روبیکا و ایناش من هستم و گوشیشم هر روز نگا میکنم که نمیفهمه و اونجوری که من رفتار کردم داشت دیونه میشد بخاطر گریه هام گفت توروخدا بیا منو بزن ولی گریه نکن