سلام خانما من یک پیامی دیدم تو گوشی همسرم ۳ ساله عقدیم میخایم بریم سر زندگیمون دیگه .از حق نگذریم خیلی عاشقمه و هرکاری میکنه برام و چیزی کم نذاشته .ولی تو تابستون یک پیامی تو گوشیش دیدم که اولش سلام بود بعد قشنگ معلوم بود پاک شده پیاما و اخرش دیدم که یک پیامی از طرف همسرم رفته بود برای اون که نوشته بود به ما سر نمیزنی دلم برات تنگ شده واقعا و اینا .البته عاشقانه نبود فقط همین یک کلمه نمیدونم
و فهمیدم دوست دختر قبلیش بوده و ازش ۳ سال بزرگ تره دختره و ازدواج هم کرده بوده دختره و دختره اول پیام داده .
منم با حال بد بهش گفتم و خیلی هم دعوا کردم ولی خیلی معذرت خواهی کرد و گفت من کرم داشتم نمیدونم چم شد اینو گفتم و اینا خیلی سعی کرد از دلم در بیاره و اینجور چیزا منم سیمکارتشو که اون دختره داشت شکستم همون موقع و برا دختره هم فوش بدی نوشتم و تموم تا همین الان هم چیز دیگه ای ازش ندیدم .ولی من چون بدجوری عاشقش هستم خیلی رو دلم تاثیر گذاشته قشنگ اون لحظه حس کردم قلبم دردگرفته .و الانم هروقت یادم میفته حالم بد میشه اصلا نمیتونم فراموش کنم .به خودشم گفتم من فراموش نمیکنم اینو . الان یه.چیزی بگین چیکار کنم .
از اول بهم گفت که اینجور دوست دختری داشته و طول میکشه تا فراموش بشه گفت که حسی بهش نداشه فقط مثل دوتا دوست حرف میزدن و گوشی نوکیا ساده هم داشت تا ۱ سال اول عقدمون و کارش هم سخته زیاد وقت دختر بازی نداشته . ولی من بدجور رو دلم مونده .میدونم خیلی دوستم داره و ازدواجمون هم سنتی بود همو ندیده بودیم فقط شب خواستگاری دیدیم همو و خوشمون امد و فامیلم هستم 🙂💔
نمیدونم چی بگم دوستم داره و ثابتم کرده منم عاشقشم ولی همین که یه موقعی یادم میاد دلم میخواد کله شو بکنم