2777
2789
عنوان

بهترین بدترین خوابی که دیدید؟

95 بازدید | 15 پست

اول از بدترین شروع کنید

سلام خوبی شما تویی که اومدی امضام بخونی برام دعا کن که چیزی که میخوام بدست بیارم چیزی نمیخوام ترک کنم دعا کنی برام هاا چون امضام خوندی یوهاهاها

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرگ پدرم. چند روز بعد فوت شد

خواب امام رضا امام حسین 

کاربری جدید نیستم کاربری قبلیم ترکید . بابام به رحمت خدا رفته. کاش زنده بود. لطفا برای ازدواجم دعا کن.                                              https://harfeto.timefriend.net/17280721063689

بدترینش اینه یه خواب تکراری ۱۵ ساله هرچند وقت یه بار میبینمش دقیقا با همون جزئیات گوگل اینا سرچ کردم نفهمیدم چرا محتواشم اینه ٫ پسر عموم رو خونه خودشون یعنی خونه عموم میخوان خاک کن براش قبر میکنن بعد سوار ماشین میشن حتی مدل این ماشینم تو این پونزده سال تغییر نکرده 

زیر یه درخت یه قبره اونجا میشینیم برمیگردیم میلیونیم پسرعموم زنده اس 

کسی اگه سر در میاره میشه دلیلشو بگه ؟ تعبیرش چیه

بدترینش اینه یه خواب تکراری ۱۵ ساله هرچند وقت یه بار میبینمش دقیقا با همون جزئیات گوگل اینا سرچ کردم ...

شاید به معنی اینه که خبر بدی به سراغت بیاد مطمعن نیستما

سلام خوبی شما تویی که اومدی امضام بخونی برام دعا کن که چیزی که میخوام بدست بیارم چیزی نمیخوام ترک کنم دعا کنی برام هاا چون امضام خوندی یوهاهاها
بدترینش اینه یه خواب تکراری ۱۵ ساله هرچند وقت یه بار میبینمش دقیقا با همون جزئیات گوگل اینا سرچ کردم ...

من یه بار خواب دیدم یکی رو دارن خاک میکنن بعد قبر گذاشتن کلا هرچی خواب میبینم ربط داره به قبر مردن قطعا برام اتفاق بدی میفته شاید واسه تو اینطوری نباشه

خواب دیدم داداشم رو مامان داره با چکش کتک میزنه و چشاش پر از اشک شده و هیچ کاری نمیتونه بکنه 

دو روز حالم بد بود 

یه نگاه به قدت بکن،یه نگاه به تحملت بکن،یه نگاه به توانایی هات بکن،با همین قدر و قواره زندگی کن،تو با همین اندازه قشنگی، با همین اندازه دوست داشتنی ای،با همین اندازه بهترینی،با همین اندازه باهوشی؛بذار رشدت در راستای لذتت باشه خودت رو مجبور نکن به بهترین بودن به کامل بودن به قشنگ ترین بودن.تو همین اندازه بهترینی❤️