2777
2789
عنوان

قرص اورژانسی

211 بازدید | 28 پست

سلام خانوما روز سومیه ک از خوردن قرص اورژانسی میگذره زیر دلم مثل پریود درد میکنه اما پریود نمیاد نفخم زیاد دارم  این نشونه چیه؟ میشه راهنمایی کنید لطفا 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من قرص اورژانسی خوردم یک هفته قبلش پریود بودم الان بعد از ۴روز از خوردن این قرص پریود شدم طبیعیه ؟&n ...

این نشونه های منو داشتین قبل پریود توروخدا بگین نشونه ها چی بود ؟؟؟ اره دیگه بعد قرص باید پریود شین 

این نشونه های منو داشتین قبل پریود توروخدا بگین نشونه ها چی بود ؟؟؟ اره دیگه بعد قرص باید پریود شین& ...

واقعاااا؟ من نمیدونستم که  من نه دردی نداشتم چون معمولا قبل از پریودی من دردی ندارم شاید بخاطر اینه

مگه رابطه بدون جلوگیری داشتی،؟؟؟  چند روز از  پری گذشته بود؟

ما که جلوگیری هم داشتیم اما باز ترسیدم رفتم خوردم ..یک هفته قبلشم تازه پریود شده بودم ..الان باز ۷روز پریود میشم؟