2777
2789
عنوان

بیاین بگین منو خواهرم می‌میریم یا نه😑😑😐

| مشاهده متن کامل بحث + 554 بازدید | 32 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چطور رغبت كردين ؟ اون غذا پر از ميكروب بود 😑حالا مردن رو نميدونم وافعا اما انگل و ميكرب معده يه وقت ميگيرين 

لطفا درخواست دوستي ندين ، با احترام اهل چت نيستم🌹

این همه استرس که داری میکشی 

حتی اگر سالم باشی و مشکلی نداشته باشه 

میکشتت آروم باشه 

اگر مسموم شده باشی یه حالتی باید داشته باشی 

وقتی این همه استرس داشته باشی 

انقد تلقین میدی به خودت که حالت بد میشه 

حتی اگر مسموم هم بشی

چند روز مریض میشی ! 

نمیمیری

کاربر آقا😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

نهایت مشکلی که ممکنه پیش بیاد اینه که باکتری معده بگیرید، البته همه باکتری معده داریم ولی وقتی میزانش زیاد بشه مشکل ساز میشه، که اونم یا بعد چند ساعت حالت تهوع و اسهال بوجود میاد رفع میشه یا میمونه تا چند وقت نفخ و تهوع و احساس سیری و سنگینی ایجاد می‌کنه که با دو هفته آنتی بیوتیکی ک متخصص گوارش میده رفع میشه، اگه الان اذیتین برین داروخانه بگید چی شده بهتون احتمالا قرص معده میده رد می‌کنه می‌ره

وقتی می‌خوای چیزی بخورید حتما حتما در حد ی رب بذارید داغ بشه بعد بخورید، هیچوقت غذای با دمای پایین یا متوسط نخورید غذای مونده هم نخورید بخصوص برنج مونده، ایشالا که رد می‌کنه و چیزیتون نمیشه، رو هم رو هم چیزی نخورید ک بدتر شه آبلیمو عو فلان بهمان درمان نیست، لازم بود تا داروخونه ام بری کارتونو راه میندازه