بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
کاربر آقا😊 من همون کرمی هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman
نهایت مشکلی که ممکنه پیش بیاد اینه که باکتری معده بگیرید، البته همه باکتری معده داریم ولی وقتی میزانش زیاد بشه مشکل ساز میشه، که اونم یا بعد چند ساعت حالت تهوع و اسهال بوجود میاد رفع میشه یا میمونه تا چند وقت نفخ و تهوع و احساس سیری و سنگینی ایجاد میکنه که با دو هفته آنتی بیوتیکی ک متخصص گوارش میده رفع میشه، اگه الان اذیتین برین داروخانه بگید چی شده بهتون احتمالا قرص معده میده رد میکنه میره
وقتی میخوای چیزی بخورید حتما حتما در حد ی رب بذارید داغ بشه بعد بخورید، هیچوقت غذای با دمای پایین یا متوسط نخورید غذای مونده هم نخورید بخصوص برنج مونده، ایشالا که رد میکنه و چیزیتون نمیشه، رو هم رو هم چیزی نخورید ک بدتر شه آبلیمو عو فلان بهمان درمان نیست، لازم بود تا داروخونه ام بری کارتونو راه میندازه