شاید چون بالا اورده قندش اومده پایبن یه چیز شیرین بهش بده
بعضی وقتاهم این مشکل به خاطره گمشکلات گوارشیه مخصوصا معده
(اگه سوال شرعی داشتین تاجایی که بلد باشم جواب میدم مخصوصا درمورد احکام بانوان )راستی راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
خب احتمالا ضعف کرده یا الان یا یکم دیگه به نظرم یه دقه بیدارش کن یه چیز شیرین بهش بده بعد بخوابه
(اگه سوال شرعی داشتین تاجایی که بلد باشم جواب میدم مخصوصا درمورد احکام بانوان )راستی راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️
خب احتمالا ضعف کرده یا الان یا یکم دیگه به نظرم یه دقه بیدارش کن یه چیز شیرین بهش بده بعد بخوابه
مثلا اب و عسل یا اب قند یا اب با شیره انگور قاطی کن یا باشیر
✨هرگز با یک احمق بحث نکنید زیرا تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص بدهند. پیش من از غم تلخی ایام مگو من خودم تلخ ترین حادثه تاریخم منتظر روزای خوبم بودم نگو روزایی که گذشت روزای خوبم بوده تازه...
الهی بگردم عزیزم دلم سوخت من راستش خیلی تجربه ندارم ببین اگه اینرو نتونست بخوره ببرش دکتر یه دارویی چیزی بده بتونه غذا بخوره