2777
2789

سلام وروجکم

شیطونیاتو قربون که هر ساعت شبانه روز ، پا به پام بیداری🤨😄

کمتر از ۷.۸ساعت دیگه تا دیدارمون مونده

اخ دلم ضعف رفت برات 😻

مامان خبر داری چند ساعت دیگه قراره چی بشه...

کلی سوپرایز میشی پس،  اون لحظه ای دست اقای دکتر کله تو میگیره میکشتت بیرون😂 

به خودت میگی وا چه خبره چی شد😐

قربونت برم گنده شدی دیگه .چقد میخوای اون تو بمونی خو🤔😄 ۵۰ سانت شدی مامان. یخورده هم به فکر مامان بیچارت باش.. بچه کانگورو نیستی که

خب جونم برات بگه  امروزی که گذشت ۸صبح واسه تشکیل پرونده زدیم به دل جاده و راهی بیمارستان شدیم. نمیدونی چه برفی میبارید چه هوای ترسناکی بود.

اونجا گفتن باید عصر بریم برای تشکیل پرونده..

ماهم شروع کردیم به پاساژ گردی

بعد از سرزدن به هر مغازه ای ، یه دور من میرفتم دستشویی🤦‍♀️

اخرشم هیچی نخریدم از بس ورم کردم و پرو بباسا برام اسون نبود

بعد از خوردن ناهار ، کارای بیمارستان انجام شد و باز زدیم به جاده برگشتیم شهرمون.

هنوزم داره برف میباره و قطعا شرایط جاده بدتر از دیروز شده..

توهم مثل بابات ، وسط بارش برف تو هوای سرد و بوران بدنیا میای. چه قشنگه انگار تاریخ تکرار میشه❤

پسرم راستشو بخوای مامانت خیلی ترسیده

از سوند

از امپول بیهوشی 

از پاره شدن شکمم

و از همه بدتر از اون فشارایی که قراره به شکمم وارد کنن

ولی چاره چیه..اینم یکی از روزای زندگیه و من مثل همیشه میرم که با ترسم روبه رو شم و شکستش بدم.

این اخرین دل نوشته ایه که در نبودت نوشتم. اومدنتو قربون شاهزادم

مطمئنم فردا زمستون از شوق دینت بهار رو لمس میکنه(اندر جملات توهم امیز مادر خاله سوسکه)😅

چند ساعت باقی مونده رو پسر خوبی باش 

ماچ به کله ت

خدافظ💚

فرزندم را نذر یاری قیام تو میکنم،او را برای ظهور نزدیکت برگزین و حفظ کن💜 بالاخره خدای مهربون به منم یکی از فرشته هاشو داد. پسر قشنگم نه من تو رو دیدم نه تو منو ، ولی روزی که همو ببینیم قطعا منو میشناسی ، صاحب صدایی رو که هر لحظه قربون صدقه ت میره و برات لالایی میخونه ، کسی که ۷ساله شب و روزش تویی. سپردمت به اون خدایی که تو اوج ناامیدی تو رو بهم داد.  مرسی که اومدی💚  ای آن که دوست دارمت اما ندارمت.بر سینه میفشارمت اما ندارمت.. ای آسمان من که سراسر ستاره ای.تا صبح میشمارمت اما ندارمت.درعالم خیال خودم چون چراغ اشک.بر دیده میگذارمت اما ندارمت.میخواهم ای درختِ بهشتی ،درختِ جان.در باغ دل بکارمت اما ندارمت..میخواهم ای شکوفه ترین ،مثل چتر گل.بر سر نگه دارمت اما ندارمت💔 إِنَّ مَعَ العُسرِ يُسرًا(آری) مسلّماً با (هر) سختی آسانی است، ۲8)يَا عِمَادَ مَنْ لا عِمَادَ لَهُ يَا سَنَدَ مَنْ لا سَنَدَ لَهُ يَا ذُخْرَ مَنْ لا ذُخْرَ لَهُ يَا حِرْزَ مَنْ لا حِرْزَ لَهُ يَا غِيَاثَ مَنْ لا غِيَاثَ لَهُ يَا فَخْرَ مَنْ لا فَخْرَ لَهُ يَا عِزَّ مَنْ لا عِزَّ لَهُ يَا مُعِينَ مَنْ لا مُعِينَ لَهُ يَا أَنِيسَ مَنْ لا أَنِيسَ لَهُ يَا أَمَانَ مَنْ لا أَمَانَ لَه خدايا بلاء عظيم گشته و درون آشکار شد و پرده از کارها برداشته شد و اميد قطع شد و زمين تنگ شد و از ريزش رحمت آسمان جلوگيرى شد و تويى ياور و شکوه بسوى تو است‏ و اعتماد و تکيه ما چه در سختى و چه در آسانى بر تو است