2777
2789
عنوان

خلط درمدفوع

188 بازدید | 5 پست

سلام

ماهه پیش پسرم خیلی تند تند مریض شد ینی درماه ۳ بارسرماخورد پسرم ۲سالو ۸ ماهشه

این ماهم هفتع ای یکی دوبار داخل مدفوعش خلط دیدم

ب دکترش گفتم گف اب قند میدی بهش؟گفتم ن ولی ابمیوه صنعتی و پاستیل روزی یدونه حتما میخوره گف فعلا ابمیوع رو ی هفته قطع کن شاید حساسیت ب مایعات شیرینه،یاعفونت بعداز ی هفته بیار ازمایش مدفوع بنویسم‌ووووو...

الان باز ازخواب بیدارشد گلودرد داره انگار و حالت تهوع داشت شربت سیتریزن دادم فعلا خوابید چیکارش کنم تجربه داشتین شما مامانا خیلی نگرانم

ی مامانم ک توشهرغریبم و ب شدت باوجود ی بچه دست تنهام و اذیت میشم ی وقتاانقد بچم ازهرلحاظ اذیتم میکنه میشینم ب حال خودم گریه میکنم😭💔براآرامش حالم ی صلوات دوس داشتی بفرس ممنون دوستمپسرم...منو باباعاشقتیم😍قول میدیم بهترین زندگیوبرات درست کنیم😘بدون هیچ کموکسری😊مرسی ک بااومدنت زندگی مارو شیرین کردی🍯تو انرژی مثبت مایی🧲🖇️جون اضافه مایی واسه ادامه این زندگی♾️هرچی آرزوی خوبه مال توووووونازپسرم🧿💙
یعنی عفونی شده و باید چرک خشک کن بخوره

شربت اموکسی سیلین؟

ی مامانم ک توشهرغریبم و ب شدت باوجود ی بچه دست تنهام و اذیت میشم ی وقتاانقد بچم ازهرلحاظ اذیتم میکنه میشینم ب حال خودم گریه میکنم😭💔براآرامش حالم ی صلوات دوس داشتی بفرس ممنون دوستمپسرم...منو باباعاشقتیم😍قول میدیم بهترین زندگیوبرات درست کنیم😘بدون هیچ کموکسری😊مرسی ک بااومدنت زندگی مارو شیرین کردی🍯تو انرژی مثبت مایی🧲🖇️جون اضافه مایی واسه ادامه این زندگی♾️هرچی آرزوی خوبه مال توووووونازپسرم🧿💙

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.