2777
2789

هیچ کی خونه نبود خودم تنها بودم و همسرمم بیرون بود....بعد پسرِ همسرم که از ازدواج سابقشه با ما زندگی می کنه رفته بود به مادرش سر بزنه خبر نداشتم میاد خونه اون ساعت....تو اتاق بودم که اومد صدام زد یه لحظه حس کردم همسرمه دقیقاً تن صداش داره می شه عین همسرم....چون به اسم کوچیک خودم صدام می زنه این جور نبود برام قابل تشخیص باشه اون لحظه که بدونم کیه داره صدام می کنه....برگشتم دیدم اونه.‌‌...رفتاراش،،حرکتاش روز به روز بیش تر شبیه همسرم می شه....فقط ظاهرش شبیه مادرشه.

نمی دونم چرا از این که شبیه همسرم شده اخلاقش خوش حال می شم....انگار یه فتوکپی از همسرم بازم کنارم هست....یه روزی فکر می کردم من خیلی خودخواهم و نمی تونم با مرد بچه دار کنار بیام....الان می بینم نه تونستم کنار بیام....شاید چون دیدم آرامش داشتن و حسادت نکردن به نفع هممونه....شایدم خدا دوستم داشت آدمای قدرشناس سر راهم گذاشت....امیدوارم بعد از این هم تو آینده بتونم روال زندگیم رو دست بگیرم.

پ.ن:بگذریم از حرفای کسایی که هی بهم می گفتن زندگی با مرد بچه دار یعنی تلف کردن عمر....خوش حالم که اون چیزی که عقل و دلم گفت درسته رو انجام دادم....هر چند هنوزم معتقدم زندگی با کسی که بچه داره کار هر کسی نیست‌‌.

اینم خاطره ی ۱۴۰۲/۱۲/۷ گفتم این جا ثبتش کنم که اگه عمری بود بعد ها بازم این خاطرات برام مرور بشن که چه حسایی رو تو وجودم کشتم تا به این جا بتونم برسم.

تو را آرزو کرده بودم ولی تو از آرزوی منم زیباتری دخترم💗مامان دو تا دختر دوقلو💗

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم با مردی ازدواج کردم ک ۳فرزند داره ازدواج دوممه از زندگیم راضیم

خداروشکر،،انشالله همیشه خوش بخت باشین در کنار هم.

خاله ی منم بچه های همسرش رو بیشتر از بچه های خودش دوست داره 

چه خوب،،خدا حفظشون کنه.

آخی همزاد پنداری کردم چه حالی میده پسرت شبیه عشقت بشه

منکه پسر بزرگم تماما کپیِ خودمه فقط دستاش شبیه قدیمِ دستای شوهرمه

دستای شوهرم تو حادثه سوخت و دیگه مث قبل نیست

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
مطمیناشما خودت خنم خوبی هستی..... البته ایشون پسره کناراومدن باهاش آسونتره ولی دخترب نظرم خیلی سخته

شما لطف دارین.

من برعکس خیلی عصبی ام خیلی ولی نمی دونم چرا تونستم کنار بیام که بیشترش به خاطر صبوری همسرم بوده و درک خودشون....آره به نظر منم با پسرا راحت تر می شه کنار اومد....قبول دارم....دنیاشون ساده تر از دخترا ست و درگیر حرف آوردن و حرف بردن زیاد نیستن.

آخی همزاد پنداری کردم چه حالی میده پسرت شبیه عشقت بشه منکه پسر بزرگم تماما کپیِ خودمه فقط دستاش شبی ...

خیلی.😍😍

ای وای سوختگی خیلی بده.😥😥انشالله تنشون سلامت باشه همیشه.

خیلی.😍😍 ای وای سوختگی خیلی بده.😥😥انشالله تنشون سلامت باشه همیشه.

🥰🥰🥰🥰💗

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری