2777
2789

۲ هزار تا نفری ۲۰۰ تومن بخورن ک خیلی خرجش میشه

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تعداد درست ندادن به تالار دیگه خیلی وحشتناکه اینطوری آدم باید آب شه بره تو زمین😐🙃

اره اون همه هم پول دار بودن فقط عابروی خودشونو بردن همه از این ناراحت بودن میگفتن طرف پولدار بوده چرا باید شامش کم بیاد 

اما نهان پر میزند دلم برای تو 🥹
دیگه همه رو شام دادیم تموم شد.. با خاور دیگ های غذا رو اوردن😂 فکر کن فقط 3 تا دوربین طرف خانوما دا ...

واااییی😍😂 حالا این ۲هزار نفر همشون فامیلای دوطرف بود؟ چرا انقدر زیااادد

خب منظورت ازینکه بعدا باید پاس بشه چیع؟

مثلن من اومدم عروسي شما يه تومن پول بهت هديه دادم بعد ك عروسي يا جشني از من بود اون يه تومنو باهرمقداري ك دوست داشتي ميزاري روش پس ميدي بهم

۲ هزار تا نفری ۲۰۰ تومن بخورن ک خیلی خرجش میشه

معمولا اینجور عروسی ها پذیرایی خاصی نمیکنند یک آشپز میگیرن خودشون هم گوساله میکشن میدن آشپز درست میکنه 

کادویی که جمع میشه از خرج مراسم خیلی بیشتره

والا پارسال ی عروسی ۷۰۰ نفره رفتیم خیلی شلوغ و اعصاب خوردی بود

دوست ما کافه داره عقدش ۴۰۰۰ نفر دعوت کرده تو باغ 

اینور خودش تو جمع داره میرقصه اونور مردم هیچکس نیست پذیرایی شون کنه😅

واااییی😍😂 حالا این ۲هزار نفر همشون فامیلای دوطرف بود؟ چرا انقدر زیااادد

اخه چجوری بهت بگم.. ما یکی از شاخه های کوردیم با 10 تا طلیفه بزرگ.. تقریبا همه عروسی هامون انقد شلوغه. دیگ هر کی از این 10 طایفه عروسی بگیره مهمونا تقریبا شبیه هم هستن.. چون همه بهم وصلن یه جورایی

خیلی پیچیدس

منمُ راه منمُ مقصد... :) 
معمولا اینجور عروسی ها پذیرایی خاصی نمیکنند یک آشپز میگیرن خودشون هم گوساله میکشن میدن آشپز درست میک ...

والا من ب عمرم نرفتم همچین عروسیایی

سمت ما خودمم بزور دعوت میکنن ماعم نمیریم خخ

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
اخه چجوری بهت بگم.. ما یکی از شاخه های کوردیم با 10 تا طلیفه بزرگ.. تقریبا همه عروسی هامون انقد شلوغ ...

اره عزیزم فهمیدم من دوستای کرد زیاد دارم و کردارو خیلی دوس دارم خیلی خوبن😍

خوبه اول ازدواج يه چيزي گير عروس داماد مياد ميزنن بكاري ،ماهم پول عروسيمونو زمين خريديم

اگه زیاد بدن اره خیلی خوبه

ولی طرف ما کادوی عروسی زیاد جمع نمیشه

ازین نظر که پس میدن گفتم‌مثل شما هسیم