2777
2789
عنوان

عصبی شدن بخاطر سر سرو صداهای ریز

330 بازدید | 29 پست

کسی اینجا هست که به صداهای ریز حساسیت داشته باشه و با شنیدن این صدا یهو عصبی شه 

مثل وقتی یکی دستشو میکنه تو کیفش صدای خش خش وسایلا میاد یا صدای خوردن غذا ....

همیشه هم اینطوری نیسم بعضی وقتا بیشتر 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من از صدای گریه بچه مغزم مچاله میشه انگار😫

واااای دیگه نگو.پسر من از نوزادیش انقدر گریه میکرد من تا الان سرطان مغز نگرفتم شانس اوردم یعنی میرفتم تا دستشویی سیاه میشد از گریه.الان هم که 4سالشه بازم خیلی نق نقو اصلا تحمل ندارم انگار باچکش دازن میکوبن تو‌ سرم .بمیرم براش دعواش میکتم بخاطر همین ولی دست خودم نیس بخدا

و عشق اگر با حضور همین روزمرگی ها عشق بماند ،عشق است.........سادگیم را،یکرنگیم را به پای حماقتم نگذار..انتخاب کردم که ساده باشم و دیگران را دور نزنم.وگرنه دروغ گفتن و بدبودن و ازار و فریب دیگران آسانترین کار دنیاست.بلد بودن نمی خواهد.

ن اتفاقا عاشق این صداهام 

عدضش صدای بلند و درهم روانمو بشدتتتت بهم میریزه 

مثلا میرم خونه مادرشوهرم صدای تلویزیون تا ته بالاس (کسیم نگا نمیکته) مادرشوهرم شیائومی داره میره اینستا صدلی گوشیشم ۱۰۰

برادرشوهرم با گوشی خودش اینستا صدا بالا وایی خس نیکنم یکی داره مخمو میجوعه 

میرم خونه بابا میبینم ماذرم داره ترق ترق ظرف میشوره 

داداشم داره با لپتاپ بازی میکنه 

بابامم نشسته پای تی وی صداشم ۱۰۰ ازونور گوشیش زنگ میخوره با صدای بلندددددد حرف میزنه اخ دلم نیخواد یه تفنگ بردارم بزنم رو رگبار ببندم ب خودم

خب بچها منم به ارزوم رسیدم بلخره بیبیم مثبت و باردارشدم(مامان دوتا فرشته کوچولو)ولی خب تو هفته های پایین قبل از شنیدن صدای قلبشون خدا اونارو ازم گرفت🙂ولی ناامید نمیشم اونا بااومدنشو امید زندگی رو ب قلب من اوردن من بازم تلاشمو میکنم شمام برام دعا کنید 🙏♥️♥️🙂۱/۲/۰۳ من ددباره مامان شدم🥺
چن سالته

34

و عشق اگر با حضور همین روزمرگی ها عشق بماند ،عشق است.........سادگیم را،یکرنگیم را به پای حماقتم نگذار..انتخاب کردم که ساده باشم و دیگران را دور نزنم.وگرنه دروغ گفتن و بدبودن و ازار و فریب دیگران آسانترین کار دنیاست.بلد بودن نمی خواهد.