2777
2789

حدودا پنج سال از زندگی مشترکم میگذره ی سال بعد عروسی فیلمو گرفتم و اونها هی اصرار میکردن ک ماهم میخوایم ببینیم منم ینی شوهرم ی سری سی دی درست کرد براشون و یکی از خواهراش سرخود رفت ی سری دیگه برای خودش درست کرد و اون سری پیش خودش موند و سری دیگشم دست ب دست چرخید میدونم آخرسر رفت پیش خواهرکوچیکه شوهرم ...

منم چون پسرم زود دنیا اومد و درگیر بچه داری شدم دیگه فراموش کردم ازشون پس بگیرم تا الان ک پسرم بزرگتر شده و منم یکم فکرم آزادتره 

چن ماه پیش از شوهرم خواستم ازشون بخواد دو سری سی دی رو برامون پس بیارن 

دیدم هی بهونه میارن 

ی بار رودرو ازخواهرشوهرم خواستم گفتش ک گمش کرده 

اون یکی خواهرش هم ب شوهرم گفته سی دی های اونم گم شده 

ینی دارم از غصه دق میکن 

چطور مال خودشون براشون ارزشمنده ولی فیلم عروسی برادرشون انقد بی ارزش بوده رفتن جفتی گمش کردن 😡😠😠😡😡

دلم میخواد برم بزنم بترکونمشون شلخته های نکبت رو 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ینی خودت نداری از فیلم‌عروسیت؟؟!!!

اصلا لزومی نداشت از اول بهشون فیلم‌عروسیت رو بدی اشتباه کردی داری تاوانش رو پس میدی 

یه بار عصر دعوت میکردی خونت پیش خودت میدیدن تموم میشد میرفت 

من امیـدم به خـدا بعد خـدا هم به خـداست💚🌱

😐

چقدر بی شعور و پستن، یعنی کل سی دی ها با هم گم شد! شیطونه بگه جوری بزنشون که صدا مرغ لاری بدن

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️ ☯️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

ینی خودت نداری از فیلم‌عروسیت؟؟!!! اصلا لزومی نداشت از اول بهشون فیلم‌عروسیت رو بدی اشتباه کردی دار ...

چرا فیلم اصلی پیش خودمه 

ولی زور داره برن گم کنن 

اوناخیلی اصرار میکردن منم اون دو سه سال اول خیلی بی زبون بودم چیزی نگفتم 

😐 چقدر بی شعور و پستن، یعنی کل سی دی ها با هم گم شد! شیطونه بگه جوری بزنشون که صدا مرغ لاری بدن

ینی بقران بخاطر شوهرم نبود میرفتم جفت پا تو شکمشون خیلی بی شعورن 

سه س

ال وقتی میرفتم خونه بابام نرده بون میذاشتن رو دیوار مث دزدا نیومدن تو خونم 

در ادامه تاپیک قبلیت

چرا با پنبه سر نمی بری؟؟؟ چرا خودتو خراب کردی

ببین این حرفای توهین آمیز شنیدی هیلی خوب بود برات

یه درس بگیر

حتی اگه حق کاملن باهات باشه، وقتی با خشم نشونش بدی حقتو ازت میگیرن 

ولی اگه حق باهات نباشه کلا اما با سیاست برخورد کنی بازم خق رو به تو میدن

سیستمت رو تا عوض نکنی وضعیتت درست نمیشه

اگه قراره همسایش بمونی باید تغییر رفتار بدی

پسرشه؟ وظیفشه کمکشون کنه

دخترشه؟ ثظیفشه  کمک کنه

اما نو جرا کمک میکنی؟ نگو واسه ثواب که  بی کس و بدبخت و نادار نیس

امیدوارم بفهمی منظورم چیه

دختراش نمیان چون میدونن یک خلی  تو نشسته کارای مادرشون بکنه 

بچه ها شاید ثظیفه در قبال پدر مادر داشته باشن اما عروسا و دامادا نه 

سیستمت رو عوض کن همین شبش دوباره با رفتار قبلیت ادامه دادی شام فرستادی؟؟؟؟؟
جیغ داد هم کردی توهین کردی شدی آدم بده

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵ ، وزن الان و شش ماه پس از زایمان +شروع ورزش از ۴ ماه پس از زایمان ۶۴.۵

اسی کاملا مادر شوهرو شستی پهن کردی بغضم داری؟ 

بعضیا احمقن

منم مشکلات تو رو دارم و فقط با سوال ساده بدون تندی و بی احترامی میپرسم چرا برای ما نکردی .... فقط جوابش.‌...‌!!!! آخه اون دخترمه!!!!!!!

مادر شوهرت خرجش پای شماست شاید خجالته شاید زشت میدونه پول خودتونو بخودتون بده یا هر چی 

حرص نخور 

مادر شوهر من میشینم سر سفرش غذا جلو من نمیذاره ۱۰ ساااااله 

طبقه پایینشونم شوهرم یباره بیکار شد با کلی قسط و .... ماشینش موتوری ایراد کرد همزمان یخچال خونم خراب شد بی پول بودیم همه مواد تو فریزر گندید 

حامله بودم فقط نون تو خونه پیدا میشد و سیب زمینی 

هر هفته دوبار سور و سات راه مینداخت بریز و بپاش میکرد یه بشقاب غذا به عروس حاملش نمیداد منم خیلی هوس میوه میکردم تو بارداریم بهترین غذام تخم مرغ بود اما فقط با خدا بودم میگذشتم و میسپردم بخدا چقدر خدا مهربون بود و جواب صبرمو داد الحمدلله