2777
2789
عنوان

همکار خانوم شوهرم و دوستی عجیب شون

| مشاهده متن کامل بحث + 6485 بازدید | 105 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوست عزیزم، بنده به عنوان کارمندی که سال ها این مشکلات و روابط به اصطلاح به نام همکاری رو در محیط ها ...

خیلی ممنون از محبتت عزیزم ، خیلی دقیق و واضح نوشتی ، ممنونم واقعا ، 

باید یه فکر اساسی بکنم ، واقعا متاسفم برای فاحشه های مغزی 

متاسفانه کم هم نیستن 

امیدوارم این طور باشه ،  حالا ناراحتی اش به کنار ،  از اون روز تا الان ۴ تا کادو گرون بر ...

دوستیشون یکی برداشته کبریتو میخواسته زندگیتو اتیش بزنه اسم این دوستی نیست تازه به نظرم خیلی هم صبر مازاد کردی متاسفانه که کار به اینجا کشیده چه صحبتی هرروز اونه هم تو حیطه کاری 

کار خوبی کردید لزومی هم ندارد به شوهرتون بگید.اگر بازم تکرار شد همینقدر جدی و بدون تعارف جلوش وایستید.شوهرتون هم ناراحت شد بشه.اساس این رابطه غلط هست .

شادی هدف زندگی نیست.شادی نتیجه یک زندگی معنادار هست.شادی چیزی است که به دست می آید وقتی معنادار زندگی کنی.شادی اصیل پیوستن به زندگی است. شادی مشارکت در حیات است و ادا کردن سهم مان در زندگی است و در مفهوم عمیقش پیوستن نی به نیستان است.

دلم میخواد هر چی از دهنم در میاد به اون زن خراب بگم ...دقیقا همسر منم اینجوری خیانت میکرد و به زنه ک پیام دادم با پررویی جوابمو داد خدا ازش نگذره که هر وقت یادش میفتم حالم خیلی بد میشه

《دعا کنید برم🇨🇦 یااا 🇰🇷 》

ببین نمیخوام ناراحتت کنم ولی شوهرت مشکل داره یه سری فانتزی هایی تو ذهنش هست که باعث میشه دوست داشته باشه رفیق زن داشته باشه!

مطمین باش یکی دیگه رو جایگزین میکنه به زودی!

حتما حتما برید مشاوره و درمان کنید این مشکل رو

اصلااا طبیعی و اخلاقی نیست این روابط

شوهر منم با ی همکار خانومش دوس شده بودن حرف میزدن .. بعد یه روز ی جعبه شکلات خارجی اورد گفت اینو خانوم کریمی داده واسه تو گفتم چطور گفت اخع من بهش گفتم زنم کاکائو اینا دوس داره 

بعد گیر داد بهم وردار زنگ بزن ازش تشکر کن 

منم زنگ زدم زنه رو شستم پهنش کردم بعدم شوهرمو شستم

خودمعلی هرگز نمی بخشمت
ببین نمیخوام ناراحتت کنم ولی شوهرت مشکل داره یه سری فانتزی هایی تو ذهنش هست که باعث میشه دوست داشته ...

فکر کن یه درصد پاشه با من بیاد مشاور ! خودش پیامبر میدونه ، 

فکر میکنه چون تو کارش موفقه همه جنبه های زندگی اش بی نقصه 

خیلی ممنون از محبتت عزیزم ، خیلی دقیق و واضح نوشتی ، ممنونم واقعا ،  باید یه فکر اساسی بکنم ، ...

خواهش می کنم عزیزدل

به معنی واقعی نگران زندگی تون شدم، من هم دختر کوچولو دارم و میدونم که او خیلی بیش از ما از این شرایط آسیب می بینه

لطفا خیلی محتاط باشید عزیزجان و سخت گیرتر. همسرتون نیاز به کنترل زیادی داره و جو جامعه هم که بشدت خراب هست. 

من در دانشگاه روابطی رو می بینم که خدا میدونه شاید سناریوی فیلم های غیراخلاقی هم نمیتونه باشه،

بانوی ظاهرا محجوب و منطقی و موجه و تحصیل کرده ای که همزمان با دانشجو و استاد و همکار آموزش ارتباط جدی و احساسی داره، متاهل هست و به حدی هم ایشون موقر هست و وجه قابل قبولی داره که مطرح کردن فساد اخلاقیشون، فقط ممکنه دیگران رو نسبت به خود انسان بدبین کنه...

لطفا محکم باشید و با توکل به خداوند، کنترل زندگی تون رو در دست بگیرید.

زمانی رو که در این وب سایت صرف تعاملات اجتماعی می کنم، زکات دانش و تجربه ای هست که در طول سال ها جمع آوری کردم و امیدوارم برای دیگران مفید باشه.        امیدوار هستم و توکلم به خداوند هست که صحبت نسنجیده ای نکنم که باعث آزرده شدن کسی بشه و اگر خدای نکرده چنین حرفی زدم، بدونید که هدفمند و آگاهانه نبوده و من رو به بزرگواری خودتون ببخشید.            لطفا اگر کامنت من برای شما مفید هست، برای ظهور حضرت صاحب الامر (عج)، شادی روح مادرم و سلامتی دخترکم یک صلوات مرحمت بفرمایید.
اون اوایل این خانوم یکبار شوهرم خونه هم دعوت کرد ، اومده بود که با من آشنا بشه مجوز برا ببخشید شکر خ ...

خیلی ببخشید ولی بعضی از زن ها چ قدر بی حیا شدن 

خدایی چ جوری روشون میشه به طرف که زن دارن هم صحبت بشن 

من خودم یه دکتر میرم خب بیشتر چون مرد هستن روم نمیشه صحبت کنم 

شوهر منم با ی همکار خانومش دوس شده بودن حرف میزدن .. بعد یه روز ی جعبه شکلات خارجی اورد گفت اینو خان ...

وای ببخشید این حرف میزنم ، فاحشه ها ویژگی های مشترکی دارن 

اینم برا من کادو گرفته بود یه بار … 

میخوان جندگی شون بپوشونن نمی‌دونن چکار کنن 

چطور ماها دوست اجتماعیه مرد نداریم ؟ 

چون ما ل اشی نیستیم 

پس ما هم ورداریم با مرد غریبه درد و دل کنیم 

حرف سادس دیگه 

کاری نمیکنیم ک 

جاست فرندیم 

شوهرامون قبول می کنن ؟ 

خودمعلی هرگز نمی بخشمت