2777
2789
عنوان

همکار خانوم شوهرم و دوستی عجیب شون

| مشاهده متن کامل بحث + 6475 بازدید | 105 پست

نه چرا باید ناراحت باشه چرا اصلا باید دلواپس رابطه اون زن با شوهرش باشه 

حریم همکاری این نیست عزیزم 

من هم همکار دارم والا ب هیچکدوم زنگ نزدم بیاند منو آشتی بدند و گریه کنم و درد و دل !؟!! وابستگی هست این وسط که اصلا جالب نیست نه بحث همکاری این را رک دارم بهت میگم ......

من ب مامان و بابای خودم هم نگفتم مشکلاتم  و نمی‌گم چه برسه همکار متاهلم 

هر دو از حد اعتدال گذراندند 

جایی‌ خوانده بودم که درد آدم را بزرگ می‌‌کند و روح را صیقل می‌دهدو تجربه را زیاد می‌کند. هیچ جا ننوشته‌اند که درد با یک زن، با یک مادر چه می‌‌کند. مادران درد کشیده یا زود می‌میرند، یا برای همیشه می‌‌روند، یا می‌‌مانند با چشمانی که رنگِ بی‌‌تفاوتی‌ گرفته استو دستانی که زیر ناخن‌هایش جز درد چیزی نمی‌روید، و گیسوانی که رقص بر شانه‌های زنانه را به خاطر نمی‌‌آورند. مادرانی بی‌ هیچ آرزویی، با ‌دنیایی کوچک. دنیایی بسیار بسیار کوچک. هیچکس از مادرانی که به بهشت نمی‌‌روند چیزی ننوشته است.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه چرا باید ناراحت باشه چرا اصلا باید دلواپس رابطه اون زن با شوهرش باشه  حریم همکاری این نیست ...

اینم شانس من بد بخته ، حالا که نمیدونه من بهش پیام دادم ، میشناسمش اگر بفهمه چنان قشقرقی بپا میکنه که نگو ، میگه تو آبروی من میبری با این طرز فکرت ، 

یه چیزی بدهکار هم میشم 

اینم شانس من بد بخته ، حالا که نمیدونه من بهش پیام دادم ، میشناسمش اگر بفهمه چنان قشقرقی بپا میکنه ک ...

نه بگو اتفاقا تو آبروی من و بردی ک با رفتار نادرست و دایه بهتر از مادر شدنت برای غریبه ها  باعث این طرز فکر من شدی 

جایی‌ خوانده بودم که درد آدم را بزرگ می‌‌کند و روح را صیقل می‌دهدو تجربه را زیاد می‌کند. هیچ جا ننوشته‌اند که درد با یک زن، با یک مادر چه می‌‌کند. مادران درد کشیده یا زود می‌میرند، یا برای همیشه می‌‌روند، یا می‌‌مانند با چشمانی که رنگِ بی‌‌تفاوتی‌ گرفته استو دستانی که زیر ناخن‌هایش جز درد چیزی نمی‌روید، و گیسوانی که رقص بر شانه‌های زنانه را به خاطر نمی‌‌آورند. مادرانی بی‌ هیچ آرزویی، با ‌دنیایی کوچک. دنیایی بسیار بسیار کوچک. هیچکس از مادرانی که به بهشت نمی‌‌روند چیزی ننوشته است.
نه بگو اتفاقا تو آبروی من و بردی ک با رفتار نادرست و دایه بهتر از مادر شدنت برای غریبه ها  باعث ...

قبلا گفتم ، 

یه جوری خر ام میکنه که واقعا نمی‌دونم چی درسته چی غلط ، میگه من فقط تو رو دوست دارم ، اون برا من مثل داوود یه دوسته ، تو دیدت جنسیت زده است ، اگر همین رفتار من با یک مرد داشته باشم عادیه پس این هم عادیه ، چون من دیدم بهش بعنوان یک آدم هست نه بعنوان یک زن 

قبلا گفتم ،  یه جوری خر ام میکنه که واقعا نمی‌دونم چی درسته چی غلط ، میگه من فقط تو رو دوست دا ...

بگو دیدت عوض کن چون داری ب زندگیمون لطمه می‌زنی و حتی خانواده هامون هم نباید وارد زندگیمون کنیم چ برسه دوستانمان با مشکلاتشون    منم اطرافیانم مشکلات زیاد دارند اما من نمیتونم خودم دخالت بدم من مشاور بقیه نیستم 

اینم شانس من بد بخته ، حالا که نمیدونه من بهش پیام دادم ، میشناسمش اگر بفهمه چنان قشقرقی بپا میکنه ک ...

تقصیر خودته که کوتاه اومدی و پرروش کردی

لطفا اگه قضیه رو فهمید تو شاکی باش و قشقرق به پا کن

بیاید مهربون تر با هم صحبت کنیم🤝🏻 اینجا فضای مجازیه ولی آدمای پشتش که مجازی نیستن...واقعین...دل دارن🙂

فقط امیدوارم سر و کلش پیدا نشه ، نیاد زر زر اضافه کنه که زنت باعث شد دوستی ما بهم بخوره ، 

واقعا اعصاب بحث در این باره رو ندارم 

امیدوارم مشکلش حل بشه مشغول زندگی خودش باشه ، بذاره آرامش به خونه ما برگرده 

قبلا گفتم ،  یه جوری خر ام میکنه که واقعا نمی‌دونم چی درسته چی غلط ، میگه من فقط تو رو دوست دا ...

بگو این موارد برای قبل از ازدواجه

والا همون خارجم مردا و زنای متاهل رفتارشون رو با جنس مخالف سنجیده تر میکنن

بیاید مهربون تر با هم صحبت کنیم🤝🏻 اینجا فضای مجازیه ولی آدمای پشتش که مجازی نیستن...واقعین...دل دارن🙂
فقط امیدوارم سر و کلش پیدا نشه ، نیاد زر زر اضافه کنه که زنت باعث شد دوستی ما بهم بخوره ،  واق ...

اصلا نترس

کسی که باید بترسه شوهرته

اصلا نترس کسی که باید بترسه شوهرته

قبلا هم یه همکار زن دیگه ای داشت ، زنه بچه هم داشت یه روز اومد خونه گفت فلان زن با یه مرد دیگه دست تو دست پشت خیابون دفترش دیدم ، بهش گفتم دیگه باهاش دوست ندارم ارتباط داشته باشی ولی رفته بود بهش گفته بود که دیدمت اونم گفته بود اره اون دوست پسرامه  اخه شوهرم دوستم نداره از این چرت و پرت ها 

اون هم من خودم به زنه پیام دادم گفتم لطفا برو پی کارت 

اون موقع چنان دعوایی کردیم که چرا من بهش پیام دادم ، چنان خودش زد به کولی بازی ، از من قول گرفت که دیگه این کار نکنم ، 

منم به خاطر اینکه زدم زیر قول ام یکم ناراحت ام ، وگرنه اگه به اینا باشه که زر زر هاشون میارن تو خونه من ، تلفنی بس شون نیست 

فقط امیدوارم سر و کلش پیدا نشه ، نیاد زر زر اضافه کنه که زنت باعث شد دوستی ما بهم بخوره ،  واق ...

دوست عزیزم، بنده به عنوان کارمندی که سال ها این مشکلات و روابط به اصطلاح به نام همکاری رو در محیط های فرهنگی و دانشگاه دیدم، بهتون دو تا نکته رو عرض کنم،

اولا بسیار کار درستی کردید و رابطه رو باید زودتر از این قطع می کردید،

این سبک روابط، به هیچ وجه نرمال نیست و ابدا هم این طور نیست که تصور کنید اون خانم غیرمحترم فقط قصد درد دل داشتند و هیچ ارتباطی میان ایشون و همسرتون نبوده (هرچند در ظاهر همه انکار می کنند)

و دوم، تا جایی که من مکررا این روابط رو دیدم، تصور نکنید که ایشون کلا برای همیشه از زندگی شما کنار رفته، برخلاف تصور، ممکنه صرفا از صحبت شما ترسیده باشه که مثلا با خانواده یا همسرش جریان رو مطرح کنید و کاملا موقت عقب نشسته، وقتی همسر شما اینقدر حالت وابستگی (اگر نخوام بگم علاقه) داشته، یقین داشته باشید ایشون علاقه و احساس بسیار بیشتری داره، به موقع اش یعنی طی روزهای آتی مجدد ارتباط رو خیلی سیاست مدارانه تر و با پنهان کاری از سر میگیره و فعلا مترصد فرصت هست، 

من به شخصه جای شما بودم تهدیدشون هم می کردم که اگر کوچکترین حرکتی ازتون ببیبنم با همسر یا پدر و مادرتون یا در محل کار مطرح می کنم و خیلی جدی و شدید هم با ایشون هم با همسرم برخورد می کردم. 

عزیزجان، ایشون نمیاد به همسرتون محترمانه بگه :ای وای دوستی ما بهم خورد" ، از تجربه بیست ساله ی من بشنوید که در یک موقعیت حساس و احساسی میاد و با گریه و زاری و مظلوم نمایی شدید و دروغ گویی های بسیار پیچیده، کاری می کنه که یک اختلاف واقعا جدی در زندگی تون به وجود بیاد. 

لطفا سخت و جدی پیگیر باشید و اصلا نه به همسرتون روی خوش در این خصوص نشون بدید و نه تصور کنید جریان تمام شده. 

چند سال قضیه رو به امان خدا رها کردید و تصور کردید با چند پیام تمام شد؟ خیر عزیز من، این خانم ها به این سادگی دست بردار نیستند. 

امیدوارم ناراحت نشید، من وظیفه انسانی خودم می دونستم بهتون هشدار بدم. 

فراموش نکنید که از این دست انسان های کثیف و خانمان برانداز در این شبکه اجتماعی هم هستند و خیلی اوقات با ساده نشان دادن جریان و تلاش برای حذف کردن همسر مردان از زندگی شون، کار خودشون رو پیش می برند.

زمانی رو که در این وب سایت صرف تعاملات اجتماعی می کنم، زکات دانش و تجربه ای هست که در طول سال ها جمع آوری کردم و امیدوارم برای دیگران مفید باشه.        امیدوار هستم و توکلم به خداوند هست که صحبت نسنجیده ای نکنم که باعث آزرده شدن کسی بشه و اگر خدای نکرده چنین حرفی زدم، بدونید که هدفمند و آگاهانه نبوده و من رو به بزرگواری خودتون ببخشید.            لطفا اگر کامنت من برای شما مفید هست، برای ظهور حضرت صاحب الامر (عج)، شادی روح مادرم و سلامتی دخترکم یک صلوات مرحمت بفرمایید.
قبلا هم یه همکار زن دیگه ای داشت ، زنه بچه هم داشت یه روز اومد خونه گفت فلان زن با یه مرد دیگه دست ت ...

شوهرت واقعا مشکل داره🤦🏻‍♀️

میدونی چیه

حس میکنم روابط این مدلی کلا برای همسرت عادیه

کم کم با سیاست برو روی مخش و ذهنش رو شست و شو بده تا بفهمه اینجور آدما و روابط سالم نیستن...

براش مثالای الکی از زندگیای خیالی بزن و ...

قبلا هم یه همکار زن دیگه ای داشت ، زنه بچه هم داشت یه روز اومد خونه گفت فلان زن با یه مرد دیگه دست ت ...

یک نگاهی به تاپیک های قبلی تون هم انداختم، شما الان که دیگه بچه دارید و چند سالی هم هست ازدواج کردید، دیگه جایگاهی برای عقب نشستن ندارید تو این زندگی، همسرتون هم مشخصا به خانم ها با عرض پوزش روی خوش نشون میده و لازم هست سفت و سخت برخورد کنید که تصور نکنند هر کاری از نظر شما قابل قبول هست و لطفا جدی باشید و این روابط رو اجازه ندید از بنیان پا بگیره. 

به فکر دخترکتون باشید و زندگی ای که باید برای اون هم که شده سرشار از آرامش باشه، کولی بازی یا هر رفتار تند دیگه ای رو هم اصلا نپذیرید و خودتون رو برای ری اکشن هاش آماده کنید و اتفاقا کسی که اینجا باید تند بره و کولی بازی دربیاره (با عرض پوزش) شما هستید، اما ایشون با علم و یقین به غلط بودن روابطشون، دست پیش رو گرفتند متاسفانه...

زمانی رو که در این وب سایت صرف تعاملات اجتماعی می کنم، زکات دانش و تجربه ای هست که در طول سال ها جمع آوری کردم و امیدوارم برای دیگران مفید باشه.        امیدوار هستم و توکلم به خداوند هست که صحبت نسنجیده ای نکنم که باعث آزرده شدن کسی بشه و اگر خدای نکرده چنین حرفی زدم، بدونید که هدفمند و آگاهانه نبوده و من رو به بزرگواری خودتون ببخشید.            لطفا اگر کامنت من برای شما مفید هست، برای ظهور حضرت صاحب الامر (عج)، شادی روح مادرم و سلامتی دخترکم یک صلوات مرحمت بفرمایید.