2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره سه روزه عقب افتاده منفی بود شایدم حامله نباشم ولی خدارو چه دیدی شایدم زود زدم 😆

انشاالله ک هسی اگ هم نبودی انشاالله ماه دیگ هسی 

قشنگم چقد از موعد پریودت میگذره؟ علائمت چیه؟

انشاالله ک هسی اگ هم نبودی انشاالله ماه دیگ هسی  قشنگم چقد از موعد پریودت میگذره؟ علائمت چیه؟

پنجم باید پریود میشدم 

ترشح زیاد(دکتر رفتم گفته عفونت و اینا ندارم )

تکرر ادرار و یکم تیره شدنش 

شاید توهمه 😆

💔

پنجم باید پریود میشدم  ترشح زیاد(دکتر رفتم گفته عفونت و اینا ندارم ) تکرر ادرار و یکم تیره شد ...

تا الان بی بی باید ج میداد 

قبلا پریودات منظم بود ؟ 

ببین علائم بارداری اینطوریه ک انگار هر لحظه داری پریود میشی اما نمیریزه من حتی نوار میزاشتم میگفتم دیگ پریود شدم اما باز نشده بودم

تا الان بی بی باید ج میداد  قبلا پریودات منظم بود ؟  ببین علائم بارداری اینطوریه ک انگار ...

انقدر دکترا پیچوندنم که کلا تو فکرش نبودم حتی بیخیال بیخیال بودم که دیدم فالگیره زنگم زد گفت بارداری و شیرینی خواست یهو بی قرار شدم وگرنه علائم حس نکردم اگرم داشتم 

💔

انقدر دکترا پیچوندنم که کلا تو فکرش نبودم حتی بیخیال بیخیال بودم که دیدم فالگیره زنگم زد گفت بارداری ...

وای استرس نکش انشاالله راست گفته 

فردا تگم کن یادت نره باشه 

ساعت چن ج میگیری

عزیزم سنی نداری که وقت زیاد دارین انشالله دقیقا همونی بشه که میخای ولی بسپارش دسته خدا یکم از فکرش بیا بیرون بزار خدا برات خوشگل بچینه گلم. 

اگر خدا بخواهد غیر ممکن ، ممکن می شود...... 
وای استرس نکش انشاالله راست گفته  فردا تگم کن یادت نره باشه  ساعت چن ج میگیری

فردا ساعت ۴عصر باشه گلم 😘🌹

میدونم که منفیه ولی مطمئن بشم بهتره خدا حواسش هست ❤️‍🔥

💔

فردا ساعت ۴عصر باشه گلم 😘🌹 میدونم که منفیه ولی مطمئن بشم بهتره خدا حواسش هست ❤️‍🔥

جالبه ک خودت زنگ ب فا.لگیر نزدی خودش زنگید 

بعد دوباره سوال کردی ؟ گف مطمئنه بارداری ؟

جالبه ک خودت زنگ ب فا.لگیر نزدی خودش زنگید  بعد دوباره سوال کردی ؟ گف مطمئنه بارداری ؟

اره گفت بارداری میبینم برات 

جالب اینجاست که هر وقت برام چیزی پیش بینی کرد همون شد قبل از اینکه ازمایس بیوپسی همسرمو ببرم دکترش زنگ زدم گفتم دکتر چی میگه گفت دکتر زیاد امید وارت نمیکنه نا امیدتم نمیکنه که همون شد و گفت دو هفته الله دوماه دیگه قطعا باردار میشی 

💔