2777
2789
به نظرم کتاب قشنگ و عجیبی بود در کل ازینا که تا تمومش نکنی نمیتونی بزاریش . در کل این که شخصیت اصلی ...

می.شه لطفا بگی راوی کیه و جنسیتش چیه

و یه خلاصه‌ام از اسم شخصیت‌ها و جنسیتشون بگی ؟

لطفا چون من واقعا اعصابم خورد می‌شه از اینکه هر جا یه چیزی می‌که و نمی‌فهمم😭😭😭

به نظرم کتاب قشنگ و عجیبی بود در کل ازینا که تا تمومش نکنی نمیتونی بزاریش . در کل این که شخصیت اصلی ...

کدومشون قلبش درست کار نمبکرد کدوم ریه؟

و اینکه سم فکر کنم دختره دیگه عشقشو از دست میده واقعا عشقش بوده یا منطور دوست ؟ 

واقعا پسره میمیره؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کتابش فوقالعاده بود اونقدر گریه کردم سرش که نگو نویسنده کاری میکنه شخصیتاش رو با عمق وجودت حس کنی و بعد بخاطر اتفاقاتی که براشون میوفته بشینی گریه کنی من دیگه وسطاش نفسم بالا نمیومد از بس گریه کردم از نظر من عالی بود شمارو نمیددنم نشر داهی ش رو گرفتم انگار جمله هاش سنگین بود و شاعرانه 

می.شه لطفا بگی راوی کیه و جنسیتش چیهو یه خلاصه‌ام از اسم شخصیت‌ها و جنسیتشون بگی ؟لطفا چون من واقعا ...

ببین به نظرم اصلا خلاصه اش رو نخون و نخواه بفهمی که کی دختره کی پسره چون وقتی کتاب رو بگیزی حس و حالش از دست میره