2777
2789

اعصابم خیلی خورده.رسما هر روز دعوا داریم.شوهرم اعصاب برام نذاشته.تا حالا اینقد دعوا نداشتیم.یه دره باهام راه نیومده

دارم دیونه میشم.الان ۹ هفته و ۳روزه باردارم.ivfهم کردیم خیر سرمون

اکثرا هم سر خانوادشه و تقصیر شوهرم

خیلی نگران بچه ام

خدایا شکرت بخاطر همسر خوبم😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما حساس شدی عزیزم یکم بیخیال باش و کمتر به همسرت گیر بده انشالله که خیره با خانوادش یجا هستین؟

لایکم نکنیییییییییید لایکم نکنیییییییید  🚫کاربری قشنگم سر یه داستان منطقی ترکید 😓متاهل و متعهدم درحال یادگیری زبان انگلیسی اگ توصیه و یاکتابی بهم معرفی کنی که بیشتر پیشرفت کنم دوست خوب من میشی😗عاشق ورزش و یوگام و چیره دست در میکاپ و شنیون برای سلامتی پرنس کوچولوم اگه دوست داشتی یه صلوات بفرست بهم بگو تا برات حمد بخونم 💟اسم کاربریم از اسم آنتوان لاوازیه گرفته شده یه دانشمند فرانسوی 💓تاریخ ۱۴۰۳/۱/۱۱پسر قشنگم دنیا اومد و بهشت رو به زندگی من اورد 😗

دلم برا بچم میسوزه جای صدای یه پدر مهربون همش داد سنیده

طفلی به صدا حساسه

هربار داد میزنه بچه تز جاش میپره😭😭😭😭😭😭😭😭

کاش خدا بهم بچه نداده بود

صبح تا شب دارم کار میکنم از اداره تا خونه

یک ساعت سرشبی استراحت کردم

صدتا حرف بهم زد

همش بشور و بساب و نوکری کن آخرشم میشه وظیفه😭😭😭😭😭😭

چرا مگه خانوادش چی میگن 

شوهرم پسر دایی ام هست.مادرشوهرم که زن دایی ام میشخ با بقیه زن دایی هام مشکل داره.حالا دخترای یکی از دایی های دیگم به من زنگ میزدن یا می گفتن میایم خونتون، دیگه شوهرم دعوااااااا با من.قبلا کمتر ناراحت میشد.تو بارداری دیگه شورشو درآورده.خانوادش میلیاردرن بعد شوهرم نمیتونه یه خونه اجاره کنه یه پراید مدل ۸۹ داریم.حالا یه کیلو پسته برا من یه کیلو برا خانوادش، یه کیلو زیتون برا من یه کیلو خانوادش، یه کیلو ماهی من یه کیلو خانوادش، قایمکی هم.و بقیه چیزا دیگه نمیتونم بنویسم عزیزم.پول نداره برا من ۴ ماه خونه اجاره کنه تو این خوابگاه با حال بد دارم جون میدم 

آخریش هم اینه که باید برم خونه خودمون برای آزمایش و اینکه داروهام تموم شده  باید برم دکتر میگه نیا.میگه من میخوام برم شهر باباهامون رای بدم به اونی که داداشم میگه برای اینکه داداشمو رییس یه جایی کنه

و ...

حتما حساس شدی عزیزم یکم بیخیال باش و کمتر به همسرت گیر بده انشالله که خیره با خانوادش یجا هستین؟

نه عزیزم،خانواده هامون یه شهره، خونه خودمون یه شهر دیگه، الان یه شهر دیگه خوابگاهم، فاصله بین این سه شهر هر کدوم دو ساعته گلم

اره حساس هم شدم.ولی شوهرم واقعا داره اذیتم میکنه

نه عزیزم،خانواده هامون یه شهره، خونه خودمون یه شهر دیگه، الان یه شهر دیگه خوابگاهم، فاصله بین این سه ...

عزیزم چرا رفتی خوابگاه؟

گل نرگس نظری کن که جهان بی تاب است/روز وشب چشم همه منتظر ارباب  است/مهدی فاطمه پس کی به جهان میتابی؟/نور زیبای تو یک جلوه ای از محراب است...!
شوهرم پسر دایی ام هست.مادرشوهرم که زن دایی ام میشخ با بقیه زن دایی هام مشکل داره.حالا دخترای یکی از ...

وای خدا باهاش صحبت کن عزیز دلم بگو الان اولویتش باید خانواده خودش باشه ادم ووقتی ازدواج میکنه زن و بچه خودش خانواده اش میشن با پدر  مادرش میشه فامیل

لایکم نکنیییییییییید لایکم نکنیییییییید  🚫کاربری قشنگم سر یه داستان منطقی ترکید 😓متاهل و متعهدم درحال یادگیری زبان انگلیسی اگ توصیه و یاکتابی بهم معرفی کنی که بیشتر پیشرفت کنم دوست خوب من میشی😗عاشق ورزش و یوگام و چیره دست در میکاپ و شنیون برای سلامتی پرنس کوچولوم اگه دوست داشتی یه صلوات بفرست بهم بگو تا برات حمد بخونم 💟اسم کاربریم از اسم آنتوان لاوازیه گرفته شده یه دانشمند فرانسوی 💓تاریخ ۱۴۰۳/۱/۱۱پسر قشنگم دنیا اومد و بهشت رو به زندگی من اورد 😗
شوهرم پسر دایی ام هست.مادرشوهرم که زن دایی ام میشخ با بقیه زن دایی هام مشکل داره.حالا دخترای یکی از ...

خدا صبر بده آین چه شوهری 

بخاطر بچت خیلی سخت نگیر  گناه داره اوت پچه 

الان خونه نداری تو خوابگاه زندکی میکتی مگه عروسی نگرفتن؟؟؟؟

دلم برا بچم میسوزه جای صدای یه پدر مهربون همش داد سنیده طفلی به صدا حساسه هربار داد میزنه بچه تز ج ...

چقدر خواهر ما زنان بدبختیم درد بکش جون بدیم یه بچه بیاریم .با ندای بدبخایاش بسازیم 

بعد بجای  دست دردنکنه  حرف بار مون کنم 

من نمیدونم این خدا کجاست