2777
2789
عنوان

داستان پزشکی با اعمال شاقه

459 بازدید | 39 پست

🌀پزشکی با اعمال شاقه و آرزوی پرطاووس

✍️ دکتر زهرا رفیع،پزشک

🔸یادم می آید ... ترم ۴ بودم ‌.‌‌.. کورس گوارش بسیار به نظرم سخت و سنگین می آمد ..‌. اگر زنده است که خدا هدایتش کند و اگر مرده خدایش بیامرزد استاد فیزیولوژی گوارشمان را ...  آنقدر نچسب و بد عنق بود که هضم درس را سخت تر می‌کرد ...

🔹شبهای فرجه تا صبح کتاب و جزوه را توی سرم میزدم و هر چه بیشتر میزدم کمتر عایدم میشد ...از خانواده دور بودم ...عروسی ها بدون من برگزار می‌شد و در عزاها به سوم که نه ... به هفتمش میرسیدم !

🔹برای مادرم گریه میکردم و در بین ضجه هایم همیشه مادرم میگفت هر که طاووس خواهد جور هندوستان کشد ... به عشق آن طاووس جور گوارش و غدد و هر هندوستان دیگر بود کشیدم و به اینترنی رسیدم !

🔸اینترن داخلی بودم که مورنینگ ریه نصیبم شد ...  

جلوی چشم هم کلاسی ها و رزیدنت ها و استاژر ها سر یک جمله ی شرح حال ، ۴۵ دقیقه ی تمام  بالای سن حرف خوردم تا رزیدنت سال سه دلش به رحم آمد  و خودش را رساند و مرا از دست  آن جماعت که انتقام مورنینگ های زمان خودشان را از من می‌گرفتند رهایی داد  ...

از فولی گذاشتن و تپ مایع آسیت بدم می آمد ...بی خوابی ها و اضطراب راند آزارم می‌داد و از خستگی هایم که میگفتم

▪️مادرم میگفت هر که طاووس خواهد جور هندوستان کشد ! 

🔹طرح عمومی ام افتاد یک روستایی نزدیک نور ...پاویون درب و داغانی داشت که روز اول طرح مادرم کمی به رنگ و رویش رسید و فقط بدی اش این بود که درش خوب چفت نمیشد و من هم شبها کمی وهم برم می‌داشت! 

طبابت میکردم و سرم به کار خودم بود ! کارانه ی شهریورم را شاید اسفند میگرفتم و کارانه ی اسفند را خوشبختانه اول تیر ! 

🔹من دور از شهرم به طبابت مشغول بودم و دخترخاله ام در خانه ی پدرش به بلاگری !!! روزمرگی می‌گذاشت و اینکه چطور رژ گونه را به کجای صورت بزنیم که گونه مان چطور بشود و شنیدم برای هر استوری اش به اندازه ی نصف کارانه ی من پول می‌دهند که البته پول او را قبل از گذاشتن استوری می‌دادند و کارانه ی من را ۶ ماه بعد ...   

🔹تا اینکه یک روز پدر یک بیمار سر ننوشتن پنی سیلین برای سرماخوردگی پسرش دستگاه فشار را پرت کرد سمت پیشانی ام و به من یاداور شد که یک جوجه دکتر را فرستاده اند برای بچه های ما نسخه بپیچد ! 

🔸و من جوجه دکتر نبودم ... 

به سن ، ازدواج کرده بودم الان یک بچه نزدیک سن بچه اش داشتم ... و یک همسر که همان دستگاه فشار را برگرداند سمت شقیقه اش ... و اصلا .... شاید اگر دکتر نبودم خودم این کار را میکردم ... ولی سر مورنینگ ها یاد گرفته بودم بخورم و دم برنیاورم !!!

شب تلفنی با مادرم حرف میزدم و مادرم  می گفت 

هر که طاووس خواهد جور هندوستان کشد...

با امید واهی به دست آوردن این طاووس امتحان رزیدنتی دادم و در سال یکی رزیدنتی زنان هندوستان واقعی را به چشم دیدم ... 

▪️سال دو بودم که مادرم رفت ... 

طرح رزیدنتی زنانم افتاد روستایی سمت اصفهان و دیگر مادرم نبود که بگوید ... 

🔺یک روز صبح ساعت ۵ با فکر به زندگی که نکردم ،همسر و فرزندی که نداشتم، 

و مادری که دیگر نبود ،برای همیشه از این طاووس و از جور این هندوستان 

رها شدم ...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هوف باز خوبه از ترم ۴ متوجه شده بود یه سری چیزا رو ... من از همون ترم یک دیدم یه سری چیزا رو 💔😂 ...

ترم چندین الان؟ منم همینطور بودم😂😂😂

ولی من اینا رو می خونم از پزشکی زده می شم

خودکشی کردن متاسفانه البته فکر کنم مطمئن نیستم 

چی شد،خودت نبودی؟؟؟دکتره خودکشی کرد🥺

شنیدم خیلی بشون فشار میاد،اتفاقا امروز کلا

تو اینستا داشتم همین فیلمهای دکترا رو در مورد

فشار کارشون میدیم

ترم چندین الان؟ منم همینطور بودم😂😂😂 ولی من اینا رو می خونم از پزشکی زده می شم

هنوز عرق ترم یک خشک نشده ،ترم دو ام 😁

ولی خوب دوست ترم بالایی دارم میدونم چه خبره 

من ورودیمونو میبینم حالم از آینده ی پزشکی ایران به هم میخوره 😂