2777
2789
عنوان

چقد دنیای بدی شده

483 بازدید | 32 پست

همسنا و سالامو که میبینم انقد راحت ارتباط میگیرن با جنس مخالف وارد رابطه های متعدد میشن انگار دیگه اون حیایی که قبلا وجود داشت دیگه نیست حس خیلی بدی میگیرم و این حس بهم دست میده که من شاید عقب موندم و ایراد از منه نمیدونم اصلا چی درسته چی غلط

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باز شما فقط روابط متعدد میبینی 

زیاد دیدم دختر ۱۴ ۱۵ ساله باردار شده رفته سقط کرده!

در این حد

یه نگاه به قدت بکن،یه نگاه به تحملت بکن،یه نگاه به توانایی هات بکن،با همین قدر و قواره زندگی کن،تو با همین اندازه قشنگی، با همین اندازه دوست داشتنی ای،با همین اندازه بهترینی،با همین اندازه باهوشی؛بذار رشدت در راستای لذتت باشه خودت رو مجبور نکن به بهترین بودن به کامل بودن به قشنگ ترین بودن.تو همین اندازه بهترینی❤️
سرت تو کار خودت باشه و تو کار و زندگی همسن و سالات دخالت نکنی سه هیچ از همه جلویی

اتفاقا با دیدن زندکی اون ها تحلیل میکنی چی درسته چی غلط 

و میتونی علتش رو حتی ریشه یابی کنی که اون سمت نری 

یه نگاه به قدت بکن،یه نگاه به تحملت بکن،یه نگاه به توانایی هات بکن،با همین قدر و قواره زندگی کن،تو با همین اندازه قشنگی، با همین اندازه دوست داشتنی ای،با همین اندازه بهترینی،با همین اندازه باهوشی؛بذار رشدت در راستای لذتت باشه خودت رو مجبور نکن به بهترین بودن به کامل بودن به قشنگ ترین بودن.تو همین اندازه بهترینی❤️

با حیایی که خیلی هم خوبه اون بقیه هم روابط خارج از عرف داشته باشند تاوانش رو میدن

شادی هدف زندگی نیست.شادی نتیجه یک زندگی معنادار هست.شادی چیزی است که به دست می آید وقتی معنادار زندگی کنی.شادی اصیل پیوستن به زندگی است. شادی مشارکت در حیات است و ادا کردن سهم مان در زندگی است و در مفهوم عمیقش پیوستن نی به نیستان است.

چطور در عین تاسف از بی‌بند و باری دیگران، نسبت به مشابه اونها عمل نکردن مرددید و ابهام دارید؟!

گیریم  گله خوکان دورتادور شما جمع باشند و مشغول خوردن فضولات باشند، آیا از این بابت تمایل به پیوستن به این حرکت جمعی رو پیدا می‌کنید و شک می‌کنید نکنه من مشکل دارم که همراهی شون نمی‌کنم؟!

ولی خب میگم شاید اینجوری هم تهش به تنهایی من ختم شه آشنایی های الان دیگع مثل قبل نیست انگار دختری که ...

هدف اصلی و ارزش اصلی زندگیت رو پیدا کن عزیزم 

تو دنیای الان وقتی در راستاش قرار بگیری 

راحت تر کسی که باهات جوش بخوره پیدا میکنی

پیدا هم نشه ضرر نکردی 

به هر حال تنهایی از همنشین بد بهتر است 

چون آدمی که روابط چهارچوب دار واسش معنی نداره قطعا در آینده هم معنی نخواهد داشت